ASICS

Producten 1-30 van 1093

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-30 van 1093

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

ASICS Running

Het merk ASICS is in 1949 opgericht door de Japanner Kihachiro Onitsuka. ASICS is een afkorting voor ‘Anima Sana In Corpore Sano’ en betekent “Bid voor een gezonde geest in een gezond lichaam”. Met een basketbalschoen als eerste product is ASICS nu uitgegroeid tot absoluut A-merk wereldwijd, zeker op het gebied van lopen. Sinds de oprichting in 1949 zet de ASICS Group zich in om de jeugd van de wereld te koesteren door middel van sport om zo bij te dragen aan de samenleving.

Door intelligente sporttechnologie in te zetten, streeft ASICS ernaar om een kwaliteitsvolle levensstijl te creëren en goederen en diensten te leveren die een gezonde en bevredigende levensstijl over de hele wereld te bevorderen. Met klassiekers als de Nimbus, Kayano en Cumulus is de firma op gebied van schoenen een baken van vertrouwen voor vele lopers wereldwijd. Ook wat betreft loopkleding heeft ASICS de status van tijdloze kwaliteit. Het merk blijft vernieuwen, maar altijd met de wensen van de ASICS-loper in het vizier.

ASICS: De tijger onder de loopschoenen en loopkleding

Het legendarische ASICS GEL-dempingssysteem is ontwikkeld in de jaren 80. Dit systeem wordt nog steeds gebruikt in verschillende ASICS loopschoenen. Er wordt continu onderzoek gedaan in het ontwikkelingscentrum in Kobe, dat wordt beschouwd als een van de meest vooruitstrevende centra ter wereld.

En de resultaten zijn altijd indrukwekkend: naast hardloopschoen-technologieën zoals Hybrid GEL-technologie of ASICS GUIDANCE LINE-technologie, is ASICS Gel-Cool-technologie ook een begrip als het gaat om hardloopkleding. Het zorgt voor een betere luchtcirculatie, optimale koeling en zweetopname. Of het nu gaat om een ​​loopjack, een hardloopshirt, een short of een tanktop - met loopkleding van ASICS ben je altijd een stap voor.

ASICS Nederland online bij All4running

Bij All4running werken we graag samen met ASICS en zijn we fan van de producten. Ontdek ons assortiment, van de ASICS Gel Nimbus tot de nieuwste ASICS hardloopkleding, en laat jouw favorieten snel thuis bezorgen. Toch niet helemaal tevreden? Je hebt 365 dagen de tijd om jouw producten te retourneren.

We wensen je veel winkelplezier en geniet van je run!