Shopping Marathon Deals
Profiteer nu!
Bekijk deals

ASICS

Producten 1-30 van 1208

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-30 van 1208

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
ASICS

ASICS: de tijger onder de loopmerken

De geschiedenis van ASICS schoenen begint in 1949 in Kobe, Japan, met de productie van basketbalschoenen. Slechts twee jaar later, in 1951, bewijst de vindingrijke oprichter Kihachiro Onitsuka dat zijn innovatieve Onitsuka Tiger-schoenen ook perfect zijn om mee te lopen: de Boston Marathon wordt gewonnen in zijn 'Tiger'-loopschoenen. Dit succes heeft de basis gelegd voor een van de huidige marktleiders op het gebied van loopschoenen. De afkorting ASICS staat voor het Latijnse gezegde "Anima Sana In Corpore Sano", wat zoiets betekent als "Een gezonde ziel leeft in een gezond lichaam". Dit onderstreept ook de merkfilosofie "Sound mind, sound body". Deze filosofie is gebaseerd op de overtuiging dat sport en bewegen je humeur kunnen verbeteren en je gedachten positief kunnen beïnvloeden. ASICS doet veel onderzoek naar de manier waarop beweging de geest beïnvloedt.

ASICS loopkleding

Vanaf het begin zorgde het merk ASICS voor opschudding door verschillende innovaties te introduceren. Het legendarische ASICS GEL dempingssysteem werd in de jaren ‘80 ontwikkeld. Dit systeem wordt vandaag de dag nog steeds gebruikt in verschillende ASICS-sportschoenen. Het ontwikkelingscentrum in Kobe, dat wordt beschouwd als een van de meest innovatieve centra ter wereld, beschikt over een team van onderzoekers dat continu werkt aan innovatie en ontwikkeling van nieuwe materialen en technieken. ASICS kent dankzij het ontwikkelingscentrum in Kobe verschillende succesverhalen, namelijk: ASICS Guidance Trusstic en Duomax tot aan het revolutionaire ASICS Flytefoam. Maar dat is niet alles, ASICS levert ook innovatieve technologieën voor loopkleding. Neem bijvoorbeeld de ASICS Gel-Cool technologie dit zorgt voor een betere luchtcirculatie, optimale koeling en zweetopname. Of je nu op zoek bent naar een loopjack, looptop, tanktop of short - met ASICS loopkleding ben je altijd een stap voor.

Populaire ASICS loopschoenen voor dames en heren:

ASICS loopkleding en schoenen kopen

Je koopt loopschoenen of loopkleding van ASICS online in de webshop van All4running. All4running biedt een breed assortiment aan ASICS artikelen. Van de loopschoenen ASICS Kayano tot kleding tot aan accessoires. De populairste ASICS loopschoenen shop je online en worden gratis bij je thuisbezorgd. Heb je nog meer vragen over het merk ASICS? Neem dan contact op met onze klantenservice. Hier staan loop experts klaar om je advies te geven over het merk ASICS.

Alternatief schoenadviessluit

Het model schoenen waar jij naar zoekt, heeft grote overeenkomsten met een ander model schoenen. Lopers als jij kunnen in veel gevallen goed uit de voeten op beide modellen.