Armwarmers

21 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

21 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Armwarmers


Arm sleeves kunnen worden gebruikt tijdens het lopen om de prestaties te verbeteren en de hersteltijd te verkorten. Ook worden ze gebruikt om de armen warm te houden tijdens het lopen.

De arm sleeves van Compressport zijn 100% naadloos en hierdoor irriteert het nergens. Er worden geen vervelende geurtjes achtergelaten doordat de mouwen een antibacteriële SANTINIZED-behandeling hebben ondergaan. De arm sleeves met compressie vangt het “schokgolf”-effect op spieren, bloedvaten en gewrichten op. Dit zorgt ervoor dat de spieren minder snel vermoeid raken.

Om de armen warm te houden tijdens het lopen, kunnen de arm sleeves van Nike goed gebruikt worden. De mouwen zijn gemaakt van zweetafvoerend stretchmateriaal en bevatten Dri-Fit technologie, wat ervoor zorgt dat het droog blijft. De Lightweight Running Sleeves van Nike beschermt je tegen de zon door de Dri-Fit stof.

Alternatief schoenadviessluit

Het model schoenen waar jij naar zoekt, heeft grote overeenkomsten met een ander model schoenen. Lopers als jij kunnen in veel gevallen goed uit de voeten op beide modellen.