Trailschoenen voor dames

Producten 1-30 van 323

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-30 van 323

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Trailschoenen voor dames kopen

Goede trailschoenen voor dames kenmerken zich met de juiste grip, een sterk bovenwerk en laten nauwelijks vuil in de schoen terecht komen. Om te kunnen afzien tijdens trails wil je dat de trailschoenen van goede kwaliteit zijn. Er zijn talloze dames trailschoenen, maar welke schoen is de beste keuze. Dit hangt allereerst af van het type trail dat je gaat lopen. Kies je voor een trailrun wedstrijd, dan adviseren wij dames een lichte trailschoen te nemen. Bij beginnende trailers is het raadzaam om goed naar de grip van dames trailschoenen te kijken. Hoe grover een profiel, des te meer grip tijdens een trailrunning op onverharde paden. Bij dames trailschoenen is grip, goede pasvorm en het type trail dat je gaat lopen erg belangrijk om uiteindelijk de juiste trailschoen te kopen. 

Elke loper heeft een eigen stijl. Iedere trail vraagt om een andere benadering. De vrouw is doorgaans iets lichter dan een man. Trailschoenen voor dames zijn hierdoor lichter en flexibeler gemaakt. Een schoen voor heren heeft meer stevigheid en iets meer gewicht. Dames trailschoenen zijn flexibeler, maar altijd met de juiste grip. Hierdoor ben je tijdens het trailrunnen, ook op onverharde ondergronden, zeer responsief. 

Merken dames trailschoenen

Bij All4running vind je trailschoenen van allerlei topmerken, zoals Salomon, Nike, Saucony, ASICS en New Balance. ASICS dames trailschoenen zijn sterke schoenen met goede grip. Dit verkleint de kans op misstappen, waardoor je minder snel geblesseerd raakt. Ook in de trailrunning schoenen van ASICS vind je de GEL-technologie terug. Een merk dat zich specialiseert in trails is Salomon. Salomon trailschoenen voor vrouwen hebben een sterke neus, uniek vetersysteem en biedt voldoende grip op bos- of zandpaden. Dit unieke vetersysteem wordt door Salomon gebruikt bij wedstrijdschoenen voor trails. De populaire Pegasus van Nike is er sinds enkele jaren ook in een trail variant. De Pegasus trailschoenen voor dames zijn opvallende schoenen. Het comfort wat je gewend bent van de Pegasus, maar met een stevige zool met voldoende grip. Of shop de terrex collectie van adidas met meer dan alleen schoenen en maak je look compleet.

Kleding voor trailrunning

Trailschoenen maken nog niet de perfecte trail. Hier is meer voorbereiding voor nodig. Tijdens een trail zijn er totaal andere omstandigheden dan tijdens een normale run. Denk hierbij aan ander weer, temperaturen, wellicht hoogteverschil en uiteraard het type ondergrond. Kleed je daarom hierop warm aan. Merken als Salomon, Inov-8, Compressport, Falke en Nike verkopen dameskleding voor trails, maar ook accessoires. Zo heeft Compressport dames loopsokken voor trails en biedt Inov-8 loophandschoenen aan voor dames.  

Enthousiast geworden om te gaan trailrunnen. Op All4running koop je makkelijk en snel trailschoenen voor dames. Wil je toch meer informatie, neem dan contact op met de klantenservice. Zij helpen je graag verder bij het maken van een juiste keuze voor dames trailschoenen.

Alternatief schoenadviessluit

Het model schoenen waar jij naar zoekt, heeft grote overeenkomsten met een ander model schoenen. Lopers als jij kunnen in veel gevallen goed uit de voeten op beide modellen.