ASICS loopschoenen dames

Producten 1-30 van 295

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-30 van 295

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

ASICS loopschoenen voor dames kopen?

De naam ASICS is de afkorting van het Latijnse “Anima Sana in Corpore. Dit betekent “een gezonde geest in een gezond lichaam”. Lopen heeft een positieve invloed op lichaam en geest. Daarom heeft ASICS loopschoenen ontworpen voor lopers van elk niveau. De ASICS loopschoenen voor dames staan bekend om hun GEL-demping, specifieke ondersteuning en aangename demping. ASICS heeft vaak loopschoenen met een Gender Specific ontwerp.

Dit betekent dat het model voor dames en heren aparte, specifieke eigenschappen biedt zodat zowel dames als heren het maximale loopcomfort ervaren. De ASICS dames schoenen zijn leverbaar in verschillende breedtematen. Zo zijn de Narrow-varianten ontworpen voor dames wiens voeten in reguliere leest te veel ruimte hebben. Een van de meest bekende ASICS dames schoenen is de Gel-Nimbus. Deze neutrale allrounder is zeer comfortabel en geschikt voor het lopen van korte en lange afstanden.

ASICS dames schoenen voor ieder type loper

De ASICS dames schoenen zijn er ook voor overpronerende hardlopers. De ASICS GT-2000 heeft een lichte ondersteuning aan de binnenzijde om steun te bieden voor de enkels en knie. De Gel-Kayano is de loopschoen van ASICS voor dames met maximale ondersteuning en maximale demping. Er zit wat meer demping op de hak voor een comfortabele demping tijdens het lopen van lange afstanden.

ASICS dames wedstrijdschoenen

Ben jij op zoek naar een goede wedstrijdschoen? Dan heeft ASICS veel verschillende opties. De ASICS Noosa Tri dames is een ideale wedstrijdschoen voor het lopen van 5 en 10km afstanden. Mocht je op zoek zijn naar een ASICS wedstrijdschoen met carbon en superfoam, kies dan voor een schoen uit de Metaspeed-collectie. De ASICS Metaspeed Sky+ is een carbonschoen voor voorvoetlopers terwijl de ASICS Metaspeed Edge+ is ontworpen voor hardlopers met een kortere pas.

Shop jouw ASICS hardloopschoenen dames in de sale

Bij All4running vind je een ruim aanbod van ASICS dames running schoenen in meerdere kleuren en stijlen. All4running heeft ASICS schoenen voor heren en dames. Sommige ASICS dames loopschoenen zijn nu in de sale. Deze modellen zijn met extra korting vanwege de oude kleur collectie. Heb je vragen over een van onze ASICS producten, neem dan contact op met onze klantenservice. Onze hardloopexperts helpen je graag verder bij het selecteren van de juiste ASICS hardloopschoenen voor dames.

Alternatief schoenadviessluit

Het model schoenen waar jij naar zoekt, heeft grote overeenkomsten met een ander model schoenen. Lopers als jij kunnen in veel gevallen goed uit de voeten op beide modellen.