SiS

Producten 1-30 van 40

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-30 van 40

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

SIS

Science in Sport is een toonaangevend bedrijf op het gebied van sportvoeding voor professionele atleten maar ook voor enthousiaste hobbylopers. Het merk SIS werd in 1992 in Engeland opgericht en biedt nu 3 verschillende productlijnen aan: de SIS GO-productlijn, SIS REGO en SIS PROTEIN voor spieropbouw. Het gerenommeerde merk, dat zijn producten in zijn thuisland Engeland (Nelson, Lancashire) produceert, wordt aanbevolen door topsporters en is de officiële sponsor van succesvolle sportteams en atleten.

Bij de ontwikkeling van producten stuurt Science in Sport in de eerste plaats op nauwe samenwerking met atleten en gedegen wetenschap. En met succes: SIS is het eerste en enige merk dat een geavanceerde accreditatie van Informed-Sport heeft ontvangen. Deze accreditatie omvat een uitgebreid testscenario waarbij alle grondstoffen en eindproducten worden getest. En ook de productiefaciliteiten worden geïnspecteerd - voor allround veiligheid en gemoedsrust als het om sportvoeding gaat. 

Sportvoeding van SiS

In het algemeen moet je als loper evenwichtig eten, dat wil zeggen dat het zinvol is te letten op een hoog aandeel complexe koolhydraten en eiwitrijke voedingsmiddelen alsmede fruit en groenten in jouw dieet op te nemen. Maar hoe zit het voor, tijdens en na de training? Voor de training kun je bijvoorbeeld een SIS sportdrank gebruiken om ervoor te zorgen dat je voldoende energie hebt om jouw trainingsdoel te bereiken. En je kunt dit doen zonder jezelf te belasten. Tijdens het hardlopen zijn de SIS Go Isotonic sportgels een praktische oplossing om je koolhydraatreserves aan te vullen en meer uit je loopsessie te halen. En na je training, naast een verfrissende douche, zijn herstel en wederopbouw je eerste prioriteit. Jouw lichaam moet zijn glycogeenvoorraden aanvullen en beschadigde spieren herstellen met eiwitten. SIS sportdranken zoals SIS Rego Rapid Recovery zijn ideaal voor dit doel. Voor een snelle regeneratie en nieuwe kracht!

Koop SiS bij All4running

Je kunt SIS sportvoeding ook vinden in de All4running (online) winkel. Ons team van ambitieuze lopers is goed thuis op het gebied van sportvoeding en zal jou professioneel en gepassioneerd adviseren als je vragen hebt. Bekijk het assortiment van Science in Sport en bestel online de producten die het meest geschikt zijn voor jouw doelstellingen.  We wensen je veel winkelplezier en geniet van je run!

Alternatief schoenadviessluit

Het model schoenen waar jij naar zoekt, heeft grote overeenkomsten met een ander model schoenen. Lopers als jij kunnen in veel gevallen goed uit de voeten op beide modellen.