Loopverlichting

Producten 1-30 van 52

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-30 van 52

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Loopverlichting kopen?

Zorg dat je goede verlichting draagt gedurende het lopen, zodat je met donkere herfst- en winterdagen goed zichtbaar bent. Met verlichting ben je zelf en voor anderen goed zichtbaar in het verkeer. Gebruik reflecterende elementen in je kleding, loopverlichting of een armbandje wat licht geeft om ook voor medestanders zichtbaar te zijn. Ga voor zien en gezien worden tijdens het lopen en voorkom hiermee gevaarlijke situaties in het verkeer. De juiste loopverlichting kan een hoofdlampje zijn, maar ook een looplichtje dat om je arm knippert. Daarbij heeft All4running ook Gato Led vesten met verlichting of gewoon basic lampjes voor lopen.

Bij All4running bieden we verschillende type verlichting aan voor lopers. Verlichting als in een fel lampje, maar ook reflecterende elementen op loopkleding of juist een loopvest met verlichting en ledstrepen. Verlichting accessoires voor lopen zijn erg licht van gewicht en behouden optimale bewegingsvrijheid. Let bij de aanschaf van verlichting op batterijduur, voldoende licht en of het accessoire reflecterende elementen bevat. Een ander belangrijk detail is verlichting wat usb oplaadbaar is.

Loop Led vest met reflectie

Het merk Gato biedt uitstekende led vesten, waarmee je goed zichtbaar bent in het verkeer. Het reflectievest van Gato bevat voldoende licht en reflecterende elementen op je schouders, rug, buik en heupen. Het vest behoudt de optimale bewegingsvrijheid en is al jaren populair onder lopers. Orbiloc biedt een waterdicht Led looplamp aan dat tot 5 km nog te zien is in het donker en hier zit zelfs drie jaar garantie op. Led Lenser biedt felle hoofdlampen aan die voldoende licht geven als je een trail loopt of op onverlichte wegen aan het lopen bent. Het Japanse merk ASICS voert al enige jaren de ASICS Lite Show collectie met daarin loopschoenen, kleding en accessoires. Deze collectie is voorzien van kleurrijke reflecterende panelen en zorgt voor 360 graden zichtbaarheid.

Looplampje en warme loopkleding

In de wintermaanden is het snel donker en is goede verlichting voor lopers erg belangrijk. Naast goede zichtbaarheid is warme kleding van belang als de temperatuur daalt in de herfst en winter. Bij All4running vind je sportondergoed, loopjacks en mutsen om warm genoeg te blijven tijdens het lopen. Loopjassen bevatten vaak reflecterende elementen, wat jouw zichtbaarheid ten goede komt. Wil je meer informatie over loopverlichting, neem dan contact op met onze klantenservice. All4running heeft in Nederland meerdere fysieke winkels en het personeel brengt jou graag op de hoogte over de beste loopverlichting.

Alternatief schoenadviessluit

Het model schoenen waar jij naar zoekt, heeft grote overeenkomsten met een ander model schoenen. Lopers als jij kunnen in veel gevallen goed uit de voeten op beide modellen.