On schoenen dames

Producten 1-30 van 90

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-30 van 90

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

On loopschoenen dames

Het merk On Running is in 2010 opgericht door Oliver Bernhard in Zwitserland. Oliver is een duatleet en triatleet die op zoek was naar de ideale loopschoen met een zachte landing en perfecte afzet. Toen is het idee voor On geboren door innovatieve technieken zoals On CloudTec, Speedboard en twee verschillende dempingssystemen. On loopschoenen dames bestaan namelijk uit Helion foam of Zero Gravity demping. De On Cloudflyer dames is een van de populairste modellen vanwege zijn veelzijdige karakter en stabiliteit door een Speedboard. Mocht je liefhebber zijn van halve en hele marathons, dan kunnen wij de On Cloudstratus dames en On Cloudmonster dames aanbevelen. Deze loopschoenen hebben relatief veel demping, wat aangenaam is als je langer gaat lopen.

On dames schoenen

Elke On loopschoen heeft een uniek ontworpen Speedboard. Dit is een plastic plaat die de stabiliteit van de schoen verbeterd. Zo heeft de On Cloud X dames een relatief breed Speedboard. Daardoor is deze loopschoen geschikt voor korte snelle runs, maar ook voor workouts zoals bootcamp training. De Cloudrunner voor dames geeft een lichte ondersteuning door de combinatie van een Speedboard en wat grotere Cloud elementen aan de binnenkant van de schoen.

On dames running shoes

On heeft wedstrijdschoenen met carbon voor korte en lange afstanden. De On Cloudboom dames is de carbonschoen met een hoge energieteruggave en CloudTec voor een goede stabiliteit. Hardlopen die op zoek zijn naar een lichtgewicht hardloopschoen voor trainingen en wedstrijden kunnen het beste kiezen voor de On Cloudflash dames. De On Cloudflash heeft ook een carbonplaat, maar een wat minder dikke tussenzool. Dit maakt het model geschikt voor snelle runs van 5 en 10km.

On loopschoenen dames sale

Bij All4running vind je een ruim aanbod van On dames running schoenen in meerdere kleuren en stijlen. All4running heeft On loopschoenen voor heren en dames. Sommige On dames hardloopschoenen zijn nu in de sale. Deze modellen zijn met extra korting vanwege de oude kleur collectie. Heb je vragen over een van onze On producten, neem dan contact op met onze klantenservice. Onze loopexperts helpen je graag verder bij het selecteren van de juiste On loopschoenen voor dames.

Alternatief schoenadviessluit

Het model schoenen waar jij naar zoekt, heeft grote overeenkomsten met een ander model schoenen. Lopers als jij kunnen in veel gevallen goed uit de voeten op beide modellen.