Salomon S/Lab

22 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

22 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Salomon S/Lab collectie

Het doel van S/Lab is om het uiterste te bereiken en de beste schoenen, kleding of accessoires te ontwikkelen. Steeds maar weer doorontwikkelen om nieuwe barrières te doorbreken. Salomons S/Lab is ontstaan doordat verschillende disciplines van andere sporten binnen Salomon bij elkaar komen om de beste producten te ontwikkelen. Technologieën delen en samen bouwen aan nog sterker en beter presterende schoenen. De slogan van de Salomon S/Lab producten luidt dan ook ‘Future to Play’.


Je shopt de S/Lab artikelen van Salomon online in de webshop van All4running en boven de € 50,- bezorgen wij het gratis bij je thuis. Wil je meer weten over de S/Lab producten van Salomon? Bezoek dan eens een van onze fysieke winkels in Nederland of neem contact op met onze klantenservice. Hier staan hardloopspecialisten klaar om jouw van gericht advies te voorzien.

Alternatief schoenadviessluit

Het model schoenen waar jij naar zoekt, heeft grote overeenkomsten met een ander model schoenen. Lopers als jij kunnen in veel gevallen goed uit de voeten op beide modellen.