HOKA

Producten 1-30 van 288

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-30 van 288

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

HOKA - Het Franse hardloopmerk

Neem de Franse Alpen in gedachten en stel je voor dat de medeoprichters van HOKA, Jean-Luc Diard en Nicolas Mermoud, over besneeuwde bergtoppen rennen, heuvels op en af ​​rennen, versnellen en weer vertragen. Tijdens deze runs in uiterste omstandigheden is het idee ontstaan om, het relatief jonge merk, HOKA op te richten in 2009.


Tijdens hun loopavonturen in de Franse Alpen realiseerden Diard en Mermoud zich al snel dat geen enkel schoenenmerk kon bieden wat ze echt nodig hadden. En dus besloten ze gewoon zelf schoenen te maken. Dit kwam al snel in een stroomversnelling terecht, want steeds meer lopers wilde een paar HOKA schoenen aanschaffen. Nu is HOKA een van de leiders geworden als het gaat om loopschoenen. De missie die HOKA hierbij uitdraagt is alsvolgt: de loopscène van binnenuit veranderen en beïnvloeden.

HOKA - Innoveren met extra gewicht in schoenen

Begin jaren 2000 was het de trend om loopschoenen minimalistischer te maken. Het gewicht werd waar mogelijk verlaagd, de tussenzool werd dunner, het bovenwerk doorzichtig en alles was erop gericht om schoenen zo licht mogelijk te maken. HOKA brak met deze trend en legde in plaats van minder gewicht de nadruk op meer gewicht. Dit zorgde voor meer comfort en stabiliteit in de loopschoenen van HOKA en daarmee innoveert HOKA in de loopwereld.


Bij de loopschoenen van HOKA draait het om momentum creëren en een soepele loopervaring bieden. Hoe bereiken ze dit? Door het anders aan te pakken dan andere merken. Er wordt in schoenen meer demping toegevoegd om het comfort te vergroten. Daarnaast heeft HOKA een bredere basis in haar schoenen voor meer stabiliteit. Het resultaat is een karakteristieke schoen met een unieke bouw. De grote tussenzool zorgt voor een loopgevoel dat meer aanvoelt als vliegen. Trek je HOKA schoenen aan want het is tijd om te vliegen!

 

Om een ​​paar van hun modellen te noemen:


HOKA bij All4running

Bij loopspecialist All4running bieden we een ruime selectie van de nieuwste en populairste HOKA loopschoenen. Van HOKA's carbon wedstrijdschoenen tot trailschoenen en van spikes tot loopschoenen voor op de weg voor allround gebruik. Als je op zoek bent naar loopschoenen van HOKA, dan ben je bij All4running aan het juiste adres. Bovendien test en beoordeelt All4running elke schoen van HOKA en geven we je de mening van onze specialisten. Houd onze blogpagina in de gaten om recensies te lezen en meer te weten te komen over de nieuwste HOKA schoenen. 


Naast loopschoenen vind je ook herstelslippers en rugtassen voor trailrunners van HOKA in het assortiment van All4running. Wil je meer te weten komen over het merk HOKA of heb je specifieke vragen? Neem dan contact op met een van onze loopspecialisten. Zij vertellen je graag alles over het merk HOKA.