Dynafit

Producten 1-30 van 151

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-30 van 151

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Dynafit trailrunning

De ontwikkeling van Dynafit en haar aanwezigheid in de loopwereld begint in een heel andere hoek. Het merk vindt haar roots in de Oostenrijkse Alpen. Veel bergen en een lange periode van winters weer dus. Niet gek dat Dynafit het levenslicht zag door de creatie van skischoenen. Hierin behaalde het merk grote successen, zowel met het maken van skischoenen als bindingen voor atleten. Men realiseerde zich dat veel technologieën waar wintersporters baat bij hebben ook heel functioneel zijn voor trailrunners. Dat zorgde ervoor dat in 2005 het assortiment flink werd uitgebreid. Sindsdien produceert het merk ook trailschoenen, loopkleding en -accessoires. 

Dynafit - hoge kwaliteit voor optimale prestaties

Het assortiment van Dynafit bestaat uit loopkleding en loopschoenen van zeer hoge kwaliteit. Het gebruik van premium materialen met een zeer licht gewicht is kenmerkend voor het merk. Denk aan waterdichte loopjacks, zeer technische thermoshirts of loopkleding die speciaal ontworpen is voor trailrunning. Tijdens het lopen van trails krijg je te maken met de elementen uit de natuur. Zeker als je de hoogte in het buitenland opzoekt. Dankzij haar expertise en kennis vanuit de wintersport wereld weet Dynafit als geen ander hoe ze je warm en beschermd houdt voor die winterse elementen. 

Op de loopkleding en -schoenen van Dynafit prijkt het onmiskenbare logo in de vorm van een sneeuwluipaard. Het dier weerspiegelt de normen en waarden waar het merk voor staat. De sneeuwluipaard beweegt zich soepel en elegant door de meest onbegaanbare gebieden. Ze maken geen geluid, springen vol vertrouwen meters ver en hebben een zeer ideaal gewicht om deze prestaties te bereiken. Daar waar anderen niet kunnen komen, kan de sneeuwluipaard wel komen. En ze doet dat alles zonder schadelijke impact op haar omgeving. Deze eigenschappen neemt Dynafit mee bij het ontwerp van het assortiment. Maar de verweving met de sneeuwluipaard gaat verder dan enkel op het gebied van inspiratie voor het logo, modellen van schoenen (bijvoorbeeld de Feline SL) en de eigenschappen van de kleding en schoenen. Al sinds 2007 zet Dynafit zich in om dit bedreigde diersoort te berschermen.

Ruime collectie Dynafit producten

In de webshop van All4running vind je een enorm aanbod aan Dynafit dames- en heren loopschoenen, sportkleding en accessoires. Ontdek de geweldige sportproducten die jouw hart sneller doen kloppen. En het beste van alles: in plaats van door de stad of bergen te sprinten, kun je je Dynafit loopschoenen en loopkleding vanuit je luie stoel bestellen. In het geval dat het luipaard in je even rust nodig heeft!

Bij All4running shop je verschillende Dynafit producten, zoals: 

Wil je meer te weten komen over het aanbod van Dynafit op All4running? Neem dan klantenservice op met onze klantenservice. Hier zitten loopspecialisten klaar om jou te voorzien van het beste advies over Dynafit loopschoenen of kleding.

Alternatief schoenadviessluit

Het model schoenen waar jij naar zoekt, heeft grote overeenkomsten met een ander model schoenen. Lopers als jij kunnen in veel gevallen goed uit de voeten op beide modellen.