adidas loopschoenen heren

Producten 1-30 van 170

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-30 van 170

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

adidas loopschoenen heren kopen?

Loopschoenen van adidas staan bekend om hun innovatieve technieken en aangename demping. Er zijn veel verschillende adidas loopschoenen voor heren. Ben jij op zoek naar een allrounder of een wedstrijdschoen? De Solarglide is de meeste allround loopschoenen van adidas. Dit model kan je gebruiken voor rustige trainingen, maar ook voor tempolopen en intervallen. Heren die de voorkeur hebben voor wat meer comfort kunnen kiezen voor de adidas Solarboost Ultraboost Light. Deze adidas loopschoenen voor heren hebben wat meer demping en zijn geschikt voor het lopen van halve en hele marathons.

adidas heren loopschoenen voor jouw run

De adidas heren schoenen zijn er ook voor overpronerende lopers. De adidas Solarcontrol heeft een EVA-foam aan de binnenzijde om steun te bieden voor de enkels en knie. De Adistar CS is de loopschoen van adidas voor heren met maximale ondersteuning en maximale demping. Het Repetitor foam is wat steviger EVA-foam en beschermt je voeten bij het eerste grondcontact.

adidas heren running shoes

Heren die op zoek zijn naar een wedstrijdschoen kunnen terecht bij adidas. Of je nu fan bent van de korte of lange afstand, er is altijd een geschikte adidas wedstrijdschoen te vinden. De adidas Takumi Sen is de wedstrijdschoen voor heren die een snelle 5 of 10km willen lopen. Als je voornamelijk halve en hele marathons loopt, dan kan je het beste kiezen voor de adidas adios pro. De adidas adios pro heren heeft een dikke laag Lightstrike Pro demping en een carbonplaat voor een explosieve afzet.

adidas hardloopschoenen heren sale

Bij All4running vind je een ruim aanbod van adidas heren running schoenen in meerdere kleuren en stijlen. All4running heeft adidas loopschoenen voor heren en adidas schoenen voor dames. Sommige adidas heren loopschoenen zijn nu in de sale. Deze modellen zijn met extra korting vanwege de oude kleur collectie. Heb je vragen over een van onze adidas producten, neem dan contact op met onze klantenservice. Onze loopexperts helpen je graag verder bij het selecteren van de juiste adidas loopschoenen voor heren.

Alternatief schoenadviessluit

Het model schoenen waar jij naar zoekt, heeft grote overeenkomsten met een ander model schoenen. Lopers als jij kunnen in veel gevallen goed uit de voeten op beide modellen.