SHOPPING MARATHON DEALS KORTINGEN TOT WEL 60% ⟩

On loopschoenen voor heren

Producten 1-30 van 80

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-30 van 80

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

On loopschoenen heren

Het merk On Running is in 2010 opgericht door Oliver Bernhard in Zwitserland. Oliver is een duatleet en triatleet die op zoek was naar de ideale loopschoen met een zachte landing en perfecte afzet. Toen is het idee voor On geboren door innovatieve technieken zoals On CloudTec, Speedboard en twee verschillende dempingssystemen. On loopschoenen heren bestaan namelijk uit Helion foam of Zero Gravity demping. De On Cloudflyer heren is een van de populairste modellen vanwege zijn veelzijdige karakter en stabiliteit door een Speedboard. Mocht je liefhebber zijn van halve en hele marathons, dan kunnen wij de On Cloudstratus heren en On Cloudmonster heren aanbevelen. Deze loopschoenen hebben relatief veel demping, wat aangenaam is als je langer gaat lopen.

On heren loopschoenen kopen

Elke On loopschoen heeft een uniek ontworpen Speedboard. Dit is een plastic plaat die de stabiliteit van de schoen verbeterd. Zo heeft de On Cloud X heren een relatief breed Speedboard. Daardoor is deze loopschoen geschikt voor korte snelle runs, maar ook voor workouts zoals bootcamp training. De Cloudrunner voor heren geeft een lichte ondersteuning door de combinatie van een Speedboard en wat grotere Cloud elementen aan de binnenkant van de schoen.

On heren running shoes

On Running heeft wedstrijdschoenen met carbon voor korte en lange afstanden. De On Cloudboom heren is de carbonschoen met een hoge energieteruggave en CloudTec voor een goede stabiliteit. Hardlopen die op zoek zijn naar een lichtgewicht hardloopschoen voor trainingen en wedstrijden kunnen het beste kiezen voor de On Cloudflash heren. De On Cloudflash heeft ook een carbonplaat, maar een wat minder dikke tussenzool. Dit maakt het model geschikt voor snelle runs van 5 en 10km.

On hardloopschoenen heren sale

Bij All4running vind je een ruim aanbod van On heren running schoenen in meerdere kleuren en stijlen. All4running heeft On loopschoenen voor dames en heren. Sommige On heren loopschoenen zijn nu in de sale. Deze modellen zijn met extra korting vanwege de oude kleur collectie. Heb je vragen over een van onze On producten, neem dan contact op met onze klantenservice. Onze hardloopexperts helpen je graag verder bij het selecteren van de juiste On loopschoenen voor heren.

Alternatief schoenadviessluit

Het model schoenen waar jij naar zoekt, heeft grote overeenkomsten met een ander model schoenen. Lopers als jij kunnen in veel gevallen goed uit de voeten op beide modellen.