Maurten

This is a brand logo, you are now looking at the brand Maurten

 

Maak kennis met Maurten sportvoeding, de keuze van topatleten wereldwijd voor ultieme prestaties en herstel. Oorspronkelijk opgericht in Zweden, heeft Maurten sinds 2015 de sportvoedingsmarkt revolutionair veranderd met hun unieke hydrogeltechnologie. Deze innovatieve aanpak zorgt voor een efficiëntere opname van koolhydraten en elektrolyten, waardoor je langer en krachtiger kunt presteren zonder darm- en maagklachten

 

sort-descending

15 producten

Maurten gels en sportvoeding kopen?

Het Zweedse Maurten is een bekend sportvoedingmerk en erg populair in de wereld van triathlons en loopwedstrijden. De innovatieve hydrogeltechnologie maakt het mogelijk om de hoogste concentratie koolhydraten af te leveren zonder dat je last krijgt van maag- en darmklachten. Één van de oprichters van Maurten wilde graag een marathon lopen, maar kreeg altijd ontzettend veel last van zijn maag. In 2015 hebben drie bevriende Zweedse wetenschappers daarom het merk Maurten op de markt gebracht en met groot succes. De gels en sportdranken van Maurten zorgen voor een buitengewone en langdurige energieboost die jou helpt om het beste uit je loopprestaties te halen. Je kunt je sportvoeding innemen net voor, tijdens of direct na je training of run.

Maurten Drink Mix of Maurten gels?

Bij Maurten kun je kiezen uit verschillende drink mixen en gels die los verkrijgbaar zijn of in een box. In onze blog over de Maurten sportvoeding kun je lezen hoe je de sportdranken en gels het beste kunt gebruiken. Wist je dat de Gel 100 de eerste gel ter wereld is die geproduceerd is op basis van de Hydrogel-technologie? Het verschil tussen de Gel 100 en de Gel 160 zit 'm vooral in het aantal koolhydraten, de Gel 100 bevat namelijk 25 gram koolhydraten en de Gel 160 bevat 40 gram. De drinkmix 160 en 320 bevatten een hoge concentratie aan koolhydraten en elektrolyten, ook hier zit het verschil vooral in het aantal koolhydraten en kun je kiezen uit een mix met of zonder cafeïne. Je kunt de geliefde Maurten bidon perfect gebruiken om de Drink Mix in te mixen.