Bidons

Producten 1-30 van 98

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-30 van 98

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Bidon kopen?

Tijdens het lopen is water drinken essentieel. Er zijn verschillende soorten bidons. De een ligt makkelijk in de hand tijdens het rennen en de ander is beter geschikt om te gebruiken na het lopen, omdat de bidon wat groter is. Sommige bidons hebben een handband om zo makkelijker de fles vast te kunnen houden tijdens het lopen. Op de handband zit vaak ook een zak met rits om kleine spullen in te kunnen doen.

Bidon voor trailrun, sportdranken of na het sporten?

Bij All4running shop je bidons van verschillende merken voor verschillende doeleinde. Maurten en PowerBar bieden bidons aan om sportdranken in aan te maken. Terwijl Salomon kleine en compacte bidons aanbiedt die je makkelijk mee kunt nemen tijdens een trailrun. Daarnaast heb je nog bidons van adidas en Nike die ideaal zijn om te gebruiken voor of juist na het sporten. Zo vind je altijd de bidon bij All4running die bij jouw doeleinde past.

Alternatief schoenadviessluit

Het model schoenen waar jij naar zoekt, heeft grote overeenkomsten met een ander model schoenen. Lopers als jij kunnen in veel gevallen goed uit de voeten op beide modellen.