Loopschoenen voor dames

Producten 1-30 van 1463

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-30 van 1463

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Loopschoenen voor dames kopen

Wat zijn goede loopschoenen voor vrouwen? Dat verschilt per loper en welke doelen je wilt bereiken. Het is belangrijk om te weten of je een neutrale loper of overpronerende loper bent. Met de juiste dames loopschoenen kun je comfortabel lopen en voorkom je blessures. Vervolgens bepaal je op welke ondergrond je gaat lopen. Er zijn allround loopschoenen voor verharde ondergrond, trailschoenen voor zachte ondergrond, wedstrijdschoenen voor races of spikes voor onderdelen op de atletiekbaan. Laat je goed informeren over loopschoenen. All4running biedt een breed assortiment met de nieuwste en populairste loopschoenen voor dames aan. Advies geven wij door middel van een gratis loopanalyses in onze winkels of online via de klantenservice. Je bestelt loopschoenen voor dames makkelijk en snel in onze webshop.

Wat zijn de juiste loopschoenen voor dames?

Er zijn verschillende loopschoenen voor dames. Daarom is het belangrijk om een juiste keuze te maken. Let bij aanschaf van dames renschoenen niet op uiterlijk of merk, maar op factoren als demping, ondersteuning, bescherming en mate van pronatie. Begin je net met lopen op de weg dan is voldoende demping in schoenen belangrijk. Dit zorgt voor goede ondersteuning en vermindert de kans op blessures. Je lichaam moet wennen aan de schokbelasting en ga daarom rustig van start met lopen. Populaire loopschoenen zijn de Nike Pegasus en de ASICS Nimbus voor dames. Bij All4running vind je verschillende Saucony loopschoenen voor dames. Daarnaast vind je ook loopschoenen van HOKA ONE ONE, Brooks, Salomon of andere topmerken.

Verschillende dames loopschoenen

Bij All4running verdelen we loopschoenen in vier artikelgroepen, namelijk:

  • Allround loopschoenen
  • Trailrunning schoenen
  • Wedstrijdschoenen
  • Spikes


Voor het lopen van een normale run op de weg kies je voor allround loopschoenen. Wil je met trailschoenen gaan lopen, dan zoek je naar een zachte ondergrond als duinen, bos of strand. Trailschoenen bieden meer grip, tractie en bescherming dan allround loopschoenen. Dan zijn er nog spikes en wedstrijdschoenen voor dames. Met spikes zijn er schoenen voor specialismen zoals verspringen, hoogspringen of speerwerpen. Met wedstrijdschoenen loop je loopwedstrijden op de weg. Neem bijvoorbeeld de HOKA ONE ONE Carbon X of de Vaporfly van Nike voor snelle tempo’s. Er zijn voor trailrunners ook wedstrijdschoenen, zoals de Salomon Speedcross. Voor ieder specialisme heeft All4running de juiste kennis om jou gericht advies te geven over loopschoenen, trailschoenen, spikes of wedstrijdschoenen voor dames.

Het kiezen van de beste loopschoenen voor dames

Hoe kies je de juiste loopschoenen voor vrouwen? Goed advies is erg belangrijk. Laat je goed informeren over de verschillen tussen loopschoenen en welk type loper jij bent. Niet alleen loopschoenen zijn belangrijk tijdens het lopen. Loopsokken of goede loopkleding is minstens zo belangrijk. Bij All4running kun je een gratis advies vragen via onze livechat. Met dit advies kun je gericht de juiste loopschoenen kopen.

Alternatief schoenadviessluit

Het model schoenen waar jij naar zoekt, heeft grote overeenkomsten met een ander model schoenen. Lopers als jij kunnen in veel gevallen goed uit de voeten op beide modellen.