Nike Vaporfly

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Nike Vaporfly kopen

De Nike Vaporfly is een wedstrijdschoen voor de neutrale loper. Deze populaire wedstrijdschoen van Nike is ontworpen voor het Nike “Breaking2” project waarbij drie hardlopers de mythische marathongrens wilden doorbreken. Eluid Kipchoge liep uiteindelijk 2:00:25 en sindsdien zijn meerdere records verbroken op deze wedstrijdschoen. De Vaporfly is gemaakt voor het breken van records op de marathon, maar kan ook gedragen worden voor de kortere wedstrijdafstanden. Het aanbod van Nike loopschoenen bij All4running is erg groot. Shop andere modellen, zoals Nike Free of Nike Downshifter makkelijk online in de webshop.

De eerste versie van de Nike Vaporfly was door nieuwe innovaties zoals een carbonplaat en ZoomX foam 4% sneller ten opzichte van Nike’s vorige snelste marathonschoen, de Nike Zoom Streak 6. Bij de tweede versie, Nike Vaporfly Next%, werd het bovenwerk geüpdate naar Nike Vaporweave en de slijtzool had meer grip door diepere groeven in de voorvoet.

Bestel in onze webshop

Je bestelt de Nike Vaporfly wedstrijdschoen online in de webshop bij All4running. Dit model van Nike is leverbaar voor dames en heren. Bij All4running vind je een ruim aanbod van Nike Vaporfly carbonschoenen in verschillende kleuren en stijlen. Heb je vragen over dit model loopschoen, neem dan contact op met een van onze productexperts bij onze klantenservice. Onze productexperts helpen je graag verder bij het selecteren van Nike hardloopschoenen.

Alternatief schoenadviessluit

Het model schoenen waar jij naar zoekt, heeft grote overeenkomsten met een ander model schoenen. Lopers als jij kunnen in veel gevallen goed uit de voeten op beide modellen.