Loophandschoenen

Producten 1-30 van 41

Page
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-30 van 41

Page
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Loophandschoenen kopen? Een winterse versterking

Met loophandschoenen ben je tijdens de koude herfst- en winterdagen voorzien van warme handen tijdens het hardlopen. Kies uit handschoenen om te lopen met touchscreen of juist waterdichte handschoenen. Tijdens de winter besteden lopers veel aandacht aan loopkleding, zoals: loopjacks of juist accessoires als loopverlichting. Dit mag niet ontbreken in de uitrusting van hardlopers, net als jogging handschoenen. Goede wanten houden tijdens het lopen de vrieskou buiten en warmte binnen. Ze zorgen voor warme handen tijdens het lopen. Bij extreme kou kan het gevoel in de vingers tijdelijk verloren gaan. Dit zorgt voor mindere prestaties, drogere huid en soms zelfs tot een gebarsten huid. Met warme wanten behoud je het plezier in hardlopen, zonder koude handen te krijgen.

Vind de juiste loophandschoenen

loophandschoenen voor heren en loophandschoenen voor dames zijn er in allerlei soorten en maten. Hoe zie je tussen de vingers de juiste handschoenen nog terug. Wij hebben enkele handige tips op een rijtje gezet:

  1. Voor ieder koud seizoen zijn er handschoenen. Bij herfstachtige omstandigheden kies je voor dunne loophandschoenen en bij extreme vrieskou kies je voor dikke of thermohandschoenen.
  2. Het materiaal: de loophandschoenen moeten gemaakt zijn van functioneel materiaal dat ademend is en vocht afvoert. Bovendien dienen de jogginghandschoenen te isoleren en warmte bieden.
  3. Handige extra functies. Goede handschoenen bevatten net die extra slimme details om jouw run compleet te maken. Neem bijvoorbeeld wind- en waterdichte handschoenen (Gore loophandschoenen) en functies als reflecterende elementen. Sommige handschoenen hebben zakken voor sleutels of zelfs touchscreenfuncties die de bediening van smartphones of activity trackers mogelijk maken. Hiervoor zijn vingerhandschoenen meestal beter dan wanten.

 

Topmerken loophandschoenen

Bij All4running vind je hardloophandschoenen voor de beginnende en gevorderde hardloper. Je vindt er handschoenen voor heren en dames van allerlei topmerken als ASICS, adidas, Nike of Odlo. In verschillende kleuren met of zonder reflecterende elementen. Ons team van gepassioneerde hardlopers helpt u bij het aanschaffen van hardloopaccessoires. Als u vragen heeft, staan ​​wij voor u klaar. Bekijk onze collectie hardloophandschoenen.

 

Alternatief schoenadviessluit

Het model schoenen waar jij naar zoekt, heeft grote overeenkomsten met een ander model schoenen. Lopers als jij kunnen in veel gevallen goed uit de voeten op beide modellen.