Spikes voor dames

Producten 1-30 van 95

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-30 van 95

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Atletiek spikes voor dames kopen

Dames spikes zijn er in vele verschillende soorten, maten en kleuren. Of je nu een sprinter, langeafstandsloper of allrounder bent, bij All4running hebben we de juiste spikes voor jou. 

Er zijn veel verschillende soorten spikes voor dames. Zo zijn er allround spikes en spikes voor de sprint, de middellange afstand, de lange afstand, de cross, hoogspringen, verspringen, hink-stap-springen, polsstokhoog springen en speerwerpen. Ieder type spike is gefinetuned voor zijn eigen discipline. Sprint spikes hebben een gestroomlijnde schoen, veel puntjes en een stugge plaat onder de voorvoet. Middellange afstand spikes zijn licht van gewicht, bieden een beetje demping en worden vaak als allround spike of hordeloop spike gebruikt. Lange afstand spikes hebben een flexibele, vlakke zool en minder puntjes. Cross spikes hebben een goed profiel op de zool, minder puntjes en ondersteunen de voet. Hoogspring en speerwerp spikes hebben ook puntjes in de hiel. Verspring, polsstok en hink-stap spikes hebben vaak een tussenzool om klappen op te vangen.

Naast de bovengenoemde spikes zijn er ook nog specialistische schoenen voor kogelstoten, discuswerpen en kogelslingeren. Voor deze onderdelen bestaat er allemaal een speciaal voor dat onderdeel gemaakte schoen.

Buiten de specifieke dames spikes om hebben we ook veel spikes die zowel voor dames als voor heren geschikt zijn. Je herkent deze aan het unisex label in de titel. Wanneer je voor een unisex spike kiest dan is het belangrijk om te weten dat deze vaak iets breder vallen dan spikes die specifiek voor dames zijn gemaakt. Let dus goed op bij het selecteren van jouw maat. Neem gerust even contact op met onze klantenservice, zij helpen je graag verder.

Alternatief schoenadviessluit

Het model schoenen waar jij naar zoekt, heeft grote overeenkomsten met een ander model schoenen. Lopers als jij kunnen in veel gevallen goed uit de voeten op beide modellen.