Trainingsattributen

Producten 1-30 van 58

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-30 van 58

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Trainingsattributen

Er zijn verschillende trainingsattributen voor het bevorderen en verbeteren van prestaties. Zo zijn er Recovery Foam Rollers en Recovery Roller Bars voor het trainen en masseren van verschillende spiergroepen die ervoor zorgen dat de spieren los blijven en herstellen van een blessure. Een springtouw kan gebruikt worden om conditie te verbeteren. De springtouwen zijn in lengte verstelbaar, waardoor het door iedereen te gebruiken is.

Bij een stijging van de lichaamstemperatuur is het fijn om wat verkoelends bij de hand te hebben. De Mission Enduracool Tech Knit Towel biedt hiermee een uitkomst. Deze handdoek zorgt ervoor dat die tot 30 graden onder de gemiddelde lichaamstemperatuur afkoelt als de handdoek nat is gemaakt.

Bij All4running vind je diverse trainingsattributen voor lopers om het herstel te bevorderen. Met foamrollers, springtouwen of massagerollen blijf je in topvorm. Shop de trainingsattributen direct online in de webshop. 

Alternatief schoenadviessluit

Het model schoenen waar jij naar zoekt, heeft grote overeenkomsten met een ander model schoenen. Lopers als jij kunnen in veel gevallen goed uit de voeten op beide modellen.