Loopmutsen

Producten 1-30 van 74

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-30 van 74

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Loopmuts kopen

Met een loopmuts kun je ook in de winter lekker warm lopen. Als de temperatuur daalt onder het vriespunt, zit je natuurlijk liever binnen bij de warme kachel. Laat je niet tegenhouden door de kou! Met een warme loopmuts kun je de kou trotseren en smaakt een warme chocolademelk na je loopsessie nog zoeter. Zeker met slagroom. Als je wilt hardlopen in de winter is een hardloopmuts essentieel. Een lekkere muts is warm en zacht. Naast mutsen zijn er bij All4running ook veel hoofdbanden en nekwarmers beschikbaar om je hoofd warm te houden in koele omstandigheden.

Waar moet ik op letten bij aanschaf van een hardloopmuts?

Bij All4running vind je hardloopmutsen voor heren en loopmutsen voor dames. Tijdens het lopen in de winter gaat er energie en lichaamswarmte ui via lichaamsdelen welke onbedekt zijn. Denk hierbij aan je handen en hoofd. Tijdens (extreem) koude omstandigheden wil je het liefst goed ingepakt zijn, om hierdoor het uiterste uit je hardloopsessie te halen. Met een juiste loopmuts zorg je ervoor dat vocht effectief wordt afgevoerd en je hoofd warm blijft. Let bij aanschaf van een muts voor lopen op stretch, materiaal en voldoende bedekkend. Een muts die niet over je oren of voorhoofd valt, zal minder functioneel zijn dan een loopmuts die dit wel bedekt.

Verschillende merken beanies

Een hardloopmuts of beanie zorgt voor warmte en afvoer van transpiratie, maar hoe weet je welke muts de juiste is. Er zijn verschillende merken die hardloopmutsen verkopen, denk hierbij aan Nike, adidas, ASICS, Buff en Ciele. adidas beanies zitten strakker om je hoofd heen, terwijl mutsen van Buff juist meer warmte geven. Elk merk heeft reflecterende elementen op mutsen zitten om in de avond goed zichtbaar te zijn.

Loopkleding tijdens winterse kou

Hou je helemaal niet van de winter of koude temperaturen, maar ben je wel een fanatieke hardloper? Naast loopmutsen, zijn er ook handschoenen, nekwarmers, hoofdbanden en thermokleding om jezelf warm te houden. Nekwarmers kun je op talloze manieren dragen en zijn hierdoor bijzonder functioneel. Weet je nog niet welke loopmuts bij jou past, neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn deskundige op het gebied van hardlopen met een muts en helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Alternatief schoenadviessluit

Het model schoenen waar jij naar zoekt, heeft grote overeenkomsten met een ander model schoenen. Lopers als jij kunnen in veel gevallen goed uit de voeten op beide modellen.