HOKA Clifton

Producten 1-29 van 42

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-29 van 42

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

HOKA Clifton

De HOKA Clifton loopschoenen zijn er voor de neutrale lopers. De HOKA Clifton bevat het luxe en comfortabele EVA-materiaal dat voor de demping in de schoenen zorgt. Dit maakt de Clifton een van de populaire allround loopschoenen onder de lopers. De Clifton kent onderhand al zeven edities en enkele speciale edities, zoals de Clifton Edge. De Clifton is er voor je dagelijkse run. Je kunt zowel lange afstanden als korte herstelruns lopen met de Clifton.

Running on marshmallows

De boodschap van HOKA bij de Clifton is ‘running on marshmallows’. Dit kenmerkt zich in de schoenen door veel demping, een zacht gevoel en een bouncy beweging. Dit ontstaat door het EVA-materiaal in de tussenzool. Dit vangt schokken op en zorgt voor het comfortabele gevoel. Een variant van de Clifton is de Clifton Edge. Deze hardloopschoen kenmerkt zich met een diepere achterkant van de schoene. Hiermee wordt het voor haklanders gemakkelijker om de schoenen af te wikkelen.

Je bestelt de Clifton loopschoenen in onze webshop en worden gratis bij je thuisbezorgd. De HOKA Clifton is er voor zowel dames als heren en in verschillende kleuren. Daarnaast zijn de loopschoenen beschikbaar voor lopers met bredere voeten. Hierdoor is er altijd een Clifton schoen die past bij jouw wensen en behoeften.

Alternatief schoenadviessluit

Het model schoenen waar jij naar zoekt, heeft grote overeenkomsten met een ander model schoenen. Lopers als jij kunnen in veel gevallen goed uit de voeten op beide modellen.