ASICS loopschoenen

Producten 1-30 van 639

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-30 van 639

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

ASICS loopschoenen kopen

ASICS loopschoenen bestaan al ruim 70 jaar en zijn populair bij veel lopers. Maar waarom? Loopschoenen van ASICS zijn geliefd vanwege de bekende GEL-technologie in de hak van veel modellen. Deze GEL-demping biedt een unieke en zeer goede schokbescherming tijdens jouw landing. Bovendien hebben hardloopschoenen van ASICS vaak een verstevigde hielkap en hebben een aangename pasvorm door een zacht mesh bovenwerk. Daardoor wordt hardlopen comfortabel, maar krijg je ook de steun die je nodig hebt. ASICS heeft loopschoenen voor zowel de neutrale als overpronerende loper.

Neutrale ASICS schoenen

De bekendste ASICS schoen is de ASICS Nimbus. Dit model bestaat al bijna 25 jaar en is de ideale loopschoen voor lange afstanden. Door de GEL-technologie is deze loopschoen ook erg geschikt voor beginnende lopers en haklanders. Het kleine broertje van de Nimbus is de ASICS Gel Cumulus, deze loopschoen heeft wat minder demping dan de Nimbus maar heeft ook GEL-technologie in combinatie met een goede slijtzool zodat je veel kilometers op deze schoen kunt lopen.

ASICS neutrale loopschoenen:

  • Gel Excite
  • Gel Pulse
  • Gel Cumulus
  • Gel Nimbus

ASICS schoenen voor de overpronerende hardloper

ASICS heeft ook schoenen voor de overpronerende loper. Mocht je tijdens het lopen wat naar binnen zakken met jouw enkel, dan heb je ondersteuning nodig. De mate waarin je naar binnen zakt bepaalt de hoeveelheid steun die het beste is voor jou. De ASICS GT-2000 heeft een lichte ondersteuning dankzij de LITETRUSS-technologie. Heb je meer ondersteuning nodig? Dan is de ASICS Kayano een zeer goede keuze, want deze loopschoen heeft veel demping en ondersteuning. Door een verstevigd blok aan de binnenzijde wordt jouw enkel en knie gestabiliseerd.

ASICS overpronatie loopschoenen:

ASICS carbon schoenen

Ben jij op zoek naar de beste ASICS wedstrijdschoenen? Bij All4running hebben wij een grote collectie wedstrijdschoenen met onder andere de ASICS Metaspeed-serie. Dit zijn wedstrijdschoenen met de nieuwste technieken en innovaties zodat jij persoonlijke records kan verbreken. ASICS heeft onderzoek gedaan naar hoe hardlopers snelheid verhogen. Dit kan door het lopen met een hoge cadans of grote paslengte. De ASICS Metaspeed Edge+ is specifiek ontworpen voor de cadans hardloper, omdat de carbonplaat in de schoen wat lager ligt. De ASICS Metaspeed Sky+ is gemaakt voor de hardloper die snelheid haalt uit zijn paslengte. In de ASICS Run Faster collectie zien we ook temposchoenen zonder carbonplaat zoals de ASICS Novablast en Noosa Tri.

ASICS wedstrijdschoenen:

  • Magic Speed
  • Noosa Tri
  • Metaspeed Edge
  • Metaspeed Sky

ASICS GEL

ASICS schoenen onderscheiden zich door ASICS GEL-technologie. Deze GEL-demping is in zowel de voor- als achtervoet van de meeste ASICS schoenen geplaatst. GEL-technologie in de hiel vermindert impacts wanneer de hiel de grond raakt en maakt een soepele overgang mogelijk. Bovendien vermindert GEL-demping in de voorvoet de schokken van voorwaartse bewegingen. De loopschoenen van ASICS zijn opgebouwd uit verschillende dichtheden en zachte foamsoorten. De geavanceerde GEL-technologie maakt gebruik van siliconen die in het ASICS laboratorium zijn verbeterd om tot een materiaal te komen dat het menselijk lichaam perfect ondersteunt tijdens het sporten. Wat zijn precies de voordelen van GEL? Het geeft meer comfort op lange afstanden en stimuleert een natuurlijke loopstijl voor optimale prestaties.

Hardlopers kiezen ASICS

Hardloopschoenen van ASICS zijn geschikt voor veel lopers, omdat de schoenen veel comfort en stabiliteit bieden. Met name beginners en haklanders hebben veel profijt van ASCICS schoenen, omdat de GEL-technologie de impact van een landing goed opvangt en de hardloopschoenen van ASICS hebben altijd een goede rotatiestijfheid. Dat betekent dat de schoenen niet buigzaam zijn bij het middenvoet gedeelte. Hierdoor krijg je veel stabiliteit tijdens de afwikkeling van de voet. De rubberen slijtzolen van ASICS schoenen geven een goede grip en duurzaamheid zodat je veel kilometers kunt lopen. Ontdek de trailschoenen van ASICS online bij All4running.

Shop ASICS online bij All4running

Bij All4running vind je een ruim aanbod van ASICS loopschoenen in meerdere kleuren en stijlen. All4running heeft ASICS loopschoenen voor heren, dames en kinderen. Heb je vragen over een van onze ASICS producten, neem dan contact op met onze klantenservice. Onze loopexperts helpen je graag verder bij het selecteren van de juiste ASICS hardloopschoenen.

Alternatief schoenadviessluit

Het model schoenen waar jij naar zoekt, heeft grote overeenkomsten met een ander model schoenen. Lopers als jij kunnen in veel gevallen goed uit de voeten op beide modellen.