SHOPPING MARATHON DEALS KORTINGEN TOT WEL 42% ⟩

Nike Air Zoom Structure

Nike Air Zoom Structure

De Nike Structure is een allround loopschoen voor de overpronerende loper. Dit model is al jarenlang heel populair door de comfortabele demping en goede ondersteuning. Innovaties vanuit de Nike Pegasus zien we vaak terug bij de Nike Air Zoom Structure. Het aanbod loopschoenen van Nike bij All4running is erg groot. Shop andere modellen, zoals Nike Pegasus of Nike Alphafly makkelijk online in de webshop.

De Structure heeft een Air Unit onder de voorvoet, wat zorgt voor een responsieve demping. Bij elke stap krijg je veel energieteruggave zodat je het lopen langer kunt volhouden. De Air Unit werkt samen met de Nike Air Zoom tussenzool voor een stevig en stabiel gevoel met de ondergrond. 

Aan de binnenzijde van de Structure zit er wat meer foam onder de voetboog. Dit geeft ondersteuning tijdens het lopen wanneer je dat nodig hebt. De rubberen slijtzool is gemaakt om veel kilometers mee te maken. Daarnaast is de slijtzool voorzien van verticale groeven zodat je een soepele afwikkeling krijgt van hak naar voorvoet.

Nike Structure kopen

Je bestelt de Nike Structure online in de webshop bij All4running. Dit model van Nike is leverbaar voor dames en heren. Bij All4running vind je een ruim aanbod aan Nike Structure loopschoenen in verschillende kleuren en stijlen. Heb je vragen over dit model loopschoen, neem dan contact op met een van onze productexperts bij onze klantenservice. Onze productexperts helpen je graag verder bij het selecteren van de juiste Nike hardloopschoenen.

Alternatief schoenadviessluit

Het model schoenen waar jij naar zoekt, heeft grote overeenkomsten met een ander model schoenen. Lopers als jij kunnen in veel gevallen goed uit de voeten op beide modellen.