Nike carbon schoenen

29 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

29 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Nike carbon schoenen

Nike heeft Carbon schoenen voor ieder type loper en elke afstand. Of het nu gaat om een snelle 5km of een persoonlijk record op de marathon, met Nike kan jij grenzen verleggen. De Nike carbonschoenen hebben een koolstofvezelplaat en ZoomX superfoam. Dit maakt de carbonschoenen van Nike extra veerkrachtig, lichtgewicht en geven een agressieve afzet naar de voorvoet. Bovendien vangt het ZoomX foam de trillingen van de spieren op zodat je sneller kan herstellen. Nike heeft carbonschoenen voor wedstrijden en trainingen. De Nike Zoom Fly is de perfecte carbonschoen voor jouw intervaltrainingen en snelle duurlopen. De Flyplate stuwt je naar voren zodat je moeiteloos op hoog tempo kan doorlopen. Naast carbon schoenen van Nike vind je online ook andere merken, zoals ASICS schoenen carbon.

Nike carbonschoenen dames

Een van de populairste carbonschoenen is de Nike ZoomX Vaporfly. Deze Nike carbonschoen is geschikt voor intensieve trainingen en wedstrijden. De Vaporfly is geliefd vanwege zijn maximale energieteruggave en de snelheid die deze schoen de lopers geeft. Op de Vaporfly zijn meerdere Nationale, Europese en Wereldrecords verbroken. Grote broer van de Vaporfly is de Alphafly. De Nike Air Zoom Alphaflyis de ultieme marathonschoen, want dit model heeft een extra dikke tussenzool van ZoomX-foam. Bovendien is de voorvoet voorzien van een Zoom Air unit voor een propulsie bij de afzet.

Nike carbonschoenen heren

Nike heeft ook carbonschoenen voor de korte afstanden zoals 5 en 10km. De Nike ZoomX Streakfly is ontworpen voor wedstrijden tot aan 10 kilometer, maak kan je gerust ook aantrekken voor tempo- en intervaltrainingen. De tussenzool is wat dunner dan de Vaporfly en daardoor heb je wat meer grondcontact. Dit creëert samen met de carbonplaat een heel voortstuwend gevoel. Door de lagere offset loop je automatisch ook wat meer op de midden- en voorvoet.

Nike carbonschoenen sale

Bij All4running vind je een ruim aanbod van Nike carbonschoenen in meerdere kleuren en stijlen. All4running heeft Nike carbonschoenen voor heren en heren. Sommige Nike carbonschoenen zijn in de sale. Deze modellen zijn met extra korting vanwege de oude kleur collectie. Heb je vragen over een van onze Nike carbon hardloopschoenen, neem dan contact op met onze klantenservice. Onze experts helpen je graag verder bij het selecteren van de juiste carbonschoen.

Alternatief schoenadviessluit

Het model schoenen waar jij naar zoekt, heeft grote overeenkomsten met een ander model schoenen. Lopers als jij kunnen in veel gevallen goed uit de voeten op beide modellen.