Nike Air Zoom Alphafly Next %

sort-descending

3 producten

Nike Air Zoom Alphafly Next%

De Alphafly was al berucht voordat de schoenen überhaupt verkocht werden. Eliud Kipchoge liep als eerste man ooit de marathon afstand van 42 kilometer onder de twee uur op deze snelle schoenen. De loopwereld stond op zijn kop en mensen raakten niet uitgepraat. De Nike Alphafly stond opnieuw in de schijnwerpers toen de World Athletics, naar aanleiding van de hype rondom de wonderschoen, strengere regels opstelde voor hardloopschoenen die gedragen worden tijdens officiële wedstrijden. Kipchoge’s prototype van de Alphafly werd hiermee verboden. Uiteraard is Nike niet gek en voldoet de gloednieuwe Alphafly die voor iedereen verkrijgbaar is keurig aan de regels van de World Athletics en IAAF. Het aanbod van Nike loopschoenen bij All4running is erg groot. Shop andere modellen, zoals Nike Free of Nike Vaporfly makkelijk online in de webshop.

Next level

De Nike Air Zoom Alphafly Next% bevat vele baanbrekende technologieën. De wedstrijdschoenen bevatten een Atomknit-bovenwerk, twee zichtbare Zoom Air Units in de voorvoet en een carbon plaat over de gehele lengte. De Alphafly Next bevat ook meer ZoomX-foam dan haar kleinere broertje, de Nike ZoomX Vaporfly Next%. Hierdoor zijn de snelle marathonschoenen nog sneller en responsiever en blijven ze zeer licht van gewicht. De carbon plaat in de Alphafly is bij elke schoenmaat anders, zodat de verhouding van de carbon plaat en haar bijna ‘springveer’ werking optimaal blijft bij elke schoenmaat. Ook is de Alphafly geen unisex schoen, wat de Vaporfly wel is. Nike brengt zowel een Alphafly voor dames als een Alphafly voor heren op de markt. De running schoenen zijn per geslacht aangepast voor een optimale prestatie.

Verschillende Nike loopschoenen

Bij All4running vind je meerdere verschillende hardloopschoenen van Nike. De Nike Air Zoom Alphafly Next% staat bovenaan in de Zoom-serie van Nike. Maar ook haar kleinere broertje, de zeer geliefde Nike ZoomX Vaporfly Next% zal blijven bestaan. Is de Alphafly wellicht net iets te veel van het goede? Dan is de Vaporfly een zeer goede keuze. De Zoom Fly 3 is ook een zeer goede wedstrijdschoen die veel technologieën bevat die ook in de Vaporfly toegepast zijn. Ben je op zoek naar snelle trainingsschoenen, dan staat de Zoom Pegasus Turbo 2 voor je klaar.

Click here to visit our Shoe Advisor