SHOPPING MARATHON DEALS KORTINGEN TOT WEL 60% ⟩

ASICS carbon schoenen

20 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

20 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

ASICS carbon schoenen kopen?

ASICS heeft voor het ontwikkelen van hun carbon schoenen onderzoek gedaan naar hoe lopers snelheid maken. Globaal gezien zijn er twee verschillende type hardlopers. De ene groep maakt snelheid door het maken van langere passen. En de andere groep lopers maakt meer passen per minuut om sneller te gaan lopen. Op basis van dit onderzoek heeft ASICS twee verschillende carbonschoenen op de markt gezet; de Metaspeed Sky en Metaspeed. De Metaspeed collectie omvat de snelste ASICS carbonschoenen voor afstanden van 5km tot en met de marathon. Loop naar een nieuw persoonlijk record met carbonschoenen van ASICS. Carbon schoenen zijn sterk in ontwikkeling en zijn niet meer weg te denken in de hardloopwereld. De Nike Carbon schoenen met de Vaporfly was de eerste kennismaking met het revolutionaire carbon.

ASICS carbonschoenen dames

Een van de populairste carbonschoenen is de ASICS Metaspeed Sky+. Deze ASICS carbonschoen is geschikt voor het lopen van snelle marathons, maar kan je ook inzetten als racer op de kortere afstanden. Dit model is ontworpen voor de loper die snelheid maakt door grotere passen te maken. De carbonplaat zit wat hoger in de tussenzool waardoor je met extra power kan afzetten. Dankzij het FF BLAST TURBO foam ervaar je maximale energieteruggave en een bouncy gevoel bij het lopen van korte en lange afstanden.

ASICS carbonschoenen heren

De tegenhanger van de Metaspeed Sky+ is de Metaspeed Edge+. De Edge is ontworpen voor de hardloper die sneller gaat lopen door een hogere pasfrequentie. De carbonplaat is wat lager in de schoen geplaatst zodat je meer foam direct onder je voet zit. Gebruik deze carbonschoen voor snelle tijden op de marathon of voor jouw lange duurloop in een hoger tempo. Ben jij op zoek naar een temposchoen met carbon? Dan is de ASICS Magic Speed de perfecte keuze. Deze heeft een carbonplaat en FF BLAST PLUS demping voor een optimale responsiviteit. Breng je prestaties naar een hoger niveau met deze temposchoen die je ook tijdens wedstrijden kan dragen.

ASICS carbonschoenen sale

Bij All4running vind je een ruim aanbod van ASICS carbonschoenen in meerdere kleuren en stijlen. All4running heeft ASICS carbonschoenen voor heren en dames. Sommige ASICS carbonschoenen zijn nu in de sale. Deze modellen zijn met extra korting vanwege de oude kleur collectie. Heb je vragen over een van onze ASICS carbon hardloopschoenen, neem dan contact op met onze klantenservice. Onze loopexperts helpen je graag verder bij het selecteren van de juiste carbonschoen.

Alternatief schoenadviessluit

Het model schoenen waar jij naar zoekt, heeft grote overeenkomsten met een ander model schoenen. Lopers als jij kunnen in veel gevallen goed uit de voeten op beide modellen.