Odlo Blackcomb

(9)

Odlo Blackcomb

De shirts uit de Blackcomb-lijn van Odlo vormen een stijlvolle en multifunctionele basislaag voor het lopen tijdens koude dagen. Wat de kledingstukken uit de Blackcomb-lijn zo bijzonder maakt is dat het gemaakt is van gerecycled materiaal. Odlo ontwikkelde de kledingstukken om te voldoen aan de hoogste normen op het gebied van prestatie en functionaliteit. De 'groene draad' die in de lijn wordt gebruikt staat voor een voortreffelijke mate van duurzaamheid en milieuvriendelijkheid.

De Odlo Blackcomb shirts houden je droog en warm door middel van thermische isolatie. De naadloze, gebreide zones optimaliseren de ventilatie en zorgen ervoor dat vocht effectief wordt afgevoerd tijdens het lopen. In de stof zijn speciale vezels geweven. Deze vezels gaan nare geurtjes tegen. Dankzij de Odlo Blackcomb kun je ook op de koudste dagen van het jaar comfortabel blijven lopen. De stijlvolle shirts houden je warm, droog en fris.

logo_runningshop_footer
Alternatief schoenadviessluit

Het model schoenen waar jij naar zoekt, heeft grote overeenkomsten met een ander model schoenen. Lopers als jij kunnen in veel gevallen goed uit de voeten op beide modellen.