Ruilen en retourneren

RuileN EN RETOURNEREN

Bij All4running heb je maar liefst 60 dagen de tijd om ongebruikte artikelen terug te sturen.

 

Wil je producten ruilen?

Plaats online een nieuwe bestelling met de gewenste artikelen. Vul het retourformulier in voor de artikelen die je wilt retourneren. En vul bij stap 3 je nieuwe bestellnummer in. Bij een ruiling vervallen de retourkosten. De retourzending wordt bij het verwerken volledig terugbetaald.

 

Gratis

Wil je retourneren met terugbetaling?

Vul het retourformulier in voor de artikelen die je wilt retourneren. De retourkosten worden ingehouden op de terugbetaling.

 

Retourkosten: € 3,95

 

 

Stappenplan retourneren

Bij je bestelling wordt zowel een retourformulier als een retourlabel geleverd.

Op het retourformulier vul je in welke producten je wilt terugsturen.

De terug te sturen producten stop je samen met het ingevulde retourformulier in een verzendzak of -doos.

Het meegeleverde retourlabel plak je op de verzendzak of -doos (dus niet op de verpakking van één van de producten).

Je geeft het retourpakket af bij een DHL-servicepunt naar keuze.

VOORWAARDEN RETOURNEREN

  • All4running geeft je een bedenktijd van maar liefst 60 dagen om ongebruikte artikelen te retourneren. Stuur de artikelen binnen deze termijn terug indien je hiervan gebruik wilt maken.
  • Als je gebruikmaakt van het retourlabel, brengen wij een bedrag van € 3,95 in rekening. De terugbetaling van een geretourneerd product wordt zo snel mogelijk verwerkt en uiterlijk binnen 10 werkdagen na ontvangst door All4running. De terugbetaling zal worden uitgevoerd via de oorspronkelijk gekozen betaalmethode.
  • Een artikel dat wordt teruggestuurd dient in nieuwstaat te verkeren, schoon en onbeschadigd te zijn en ingepakt te zijn in de oorspronkelijke verpakking (inclusief kaartjes). Indien het artikel niet aan deze voorwaarden voldoet, heeft All4running het recht om het artikel te weigeren en naar je retour te sturen.
  • Heb je een defect of incompleet artikel ontvangen? Meld dit dan binnen 48 uur na ontvangst aan onze klantenservice (info@all4running.be) voordat je dit retour stuurt en bewaar en fotografeer de verzendverpakking waarin je het pakket ontvangen hebt. 
  • Een artikel dat wordt teruggestuurd dient te allen tijde adequaat te zijn verpakt in een extra verpakking (een verzendzak of doos) waar het retourlabel op wordt geplakt. Dit retourlabel mag niet op de schoenendoos of productverpakking worden geplakt.
  • Omwille van hygiëne kunnen producten uit de categorie sportondergoed (met uitzondering van BH's) niet worden geretourneerd.

Retourformulier

Het retourformulier wordt standaard bijgevoegd bij de levering van de bestelling. Ben je het retourformulier kwijtgeraakt of ontbrak het bij de levering? Download dan hier de digitale versie van het retourformulier. Je kunt dit formulier zelf printen, invullen en bij de retourzending voegen.