Nike Downshifter

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Nike Downshifter

De Nike Downshifter is een neutrale allround loopschoen voor kinderen. Deze schoen is geschikt voor zowel lopen als spelen op het schoolplein (denk aan touwtje springen en tikkertje).

De Downshifter heeft een duurzaam karakter. De schoen bestaat namelijk uit Nike Grind, wat gerecyclede materialen zijn uit het productieproces. Het lichte mesh materiaal in het bovenwerk laat de voeten goed ademen. Dankzij de lus bij de hielkap kan je de schoen makkelijk aan- en uittrekken. Het aanbod van Nike loopschoenen bij All4running is erg groot. Shop andere modellen, zoals Nike Juniper Trail of Nike Tempo Next% makkelijk online in de webshop.

Het zachte foam in de tussenzool zorgt voor veel demping en ondersteuning terwijl je loopt en sprint. De slijtzool is voorzien van een groef over de gehele lengte voor extra flexibiliteit. Kies je voor de Downshifter, dan kies je voor een allround sportschoen voor kinderen.

Nike Downshifter kopen

Je bestelt de Nike Downshifter online in de webshop bij All4running. Dit model van Nike is alleen leverbaar voor kinderen. Bij All4running vind je een ruim aanbod aan Nike Downshifter loopschoenen in verschillende kleuren en stijlen. Heb je vragen over dit model loopschoen, neem dan contact op met een van onze productexperts bij onze klantenservice. Onze productexperts helpen je graag verder bij het selecteren van de juiste Nike hardloopschoenen.