Nike Air Zoom Tempo Next%

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Nike Air Zoom Tempo Next%

De Nike Air Zoom Tempo Next% is een allround loopschoen voor de neutrale loper. De Tempo Next% is gebouwd als een wedstrijdschoen maar bedoeld voor je dagelijkse run. Deze loopschoen is zowel geschikt voor het lopen van lange afstanden als tempotrainingen en wedstrijden. Het aanbod van Nike loopschoenen bij All4running is erg groot. Shop andere modellen, zoals Nike React Infinity Run of Nike Revolution makkelijk online in de webshop.

Deze snelle schoen heeft een ZoomX-tussenzool en twee Zoom Air-units in de voorvoet. Dit resulteert in een loopschoen met een hoge energieteruggave en responsiviteit. De Nike Tempo Next% bevat een kunststof plaat die jou als loper naar voren stuwt. De kunststof plaat is minder stijf dan carbon waardoor de impact op het lichaam wat minder groot is. 

De Nike Tempo Next% is ook verkrijgbaar in een FlyEase variant. Deze loopschoen heeft een bovenwerk zonder veters en met een zachtere hielkap. Daardoor kan je de schoen makkelijker uit- en aantrekken.

Nike Air Zoom Tempo Next% kopen

De Nike Air Zoom Tempo Next% bevat enkele technologieën die we herkennen uit de beroemde Nike Alphafly. De looks van de Tempo zijn ook enigsins vergelijkbaar. De twee zichtbare Zoom Air Units in de voorvoet zijn overgenomen van de Alphafly. De Tempo biedt hierdoor veen energieteruggave in de voorvoet. Deze Zoom Air Units zijn gevuld met lucht voor een licht en responsief gevoel. De Tempo Next% bevat over de gehele lengte een kunststof-plaat om stijfheid, stabiliteit en reactiviteit mee te geven aan de schoenen. Deze kunststof-plaat bootst de werking van een Carbon-plaat na, enkel is het kunststof materiaal niet zo reactief als het Carbon-materiaal en is het minder stijf. Juist tijdens trainingen kunnen je voeten meer kracht opbouwen doordat die kunststof-plaat iets minder stijf is dan een Carbon-plaat. De veerkrachtige tussenzool van de Tempo Next% is duurzamer dan die van de Vaporfy en Alphafly dankzij de combinatie van ZoomX-foam in de voorvoet en React-foam in de hak. Het ZoomX-foam geeft zeer veel energie terug, meer dan het React-foam. Enkel is het React-foam veel beter bestand tegen slijtage, waardoor de Tempo Next% een langere tijd mee gaat.

Verschillende Nike loopschoenen

Bij All4running vind je meerdere verschillende loopschoenen van Nike. De Nike Air Zoom Alphafly Next% staat bovenaan in de Zoom-serie van Nike. Maar ook haar kleinere broertje, de zeer geliefde Nike ZoomX Vaporfly Next% zal blijven bestaan. Is de Alphafly wellicht net iets te veel van het goede? Dan is de Vaporfly een zeer goede keuze. De Zoom Fly 4 is ook een zeer goede wedstrijdschoen die veel technologieën bevat die ook in de Vaporfly toegepast zijn. 

Click here to visit our Shoe Advisor