Loopschoenen Nike React Infinity Run Flyknit

Nike React Infinity Run

Het innovatieve nieuwe model van Nike, de Nike React Infinity Run, is een speciaal model loopschoenen. Deze running schoenen geven een nieuwe definitie aan stabiliteit en antipronatie. Eigenlijk is het geen typische antipronatieschoen en moet je de React Infinity Run ergens tussen een neutrale schoen en antipronatieschoen in zien. De Infinity is ontwikkeld met het voorkomen van blessures in het achterhoofd. Dit doe je niet alleen met loopschoenen natuurlijk. Maar de Nike React Infinity Run begeleidt je voeten zonder daadwerkelijk te corrigeren.

Stabiliteit

De Infinity biedt stabiliteit tijdens het lopen dankzij de speciale samenwerking tussen het React-foam, het Flyknit-bovenwerk, de hielclip en dankzij haar brede zool. Het React-foam is onder Nike-kenners geen nieuw iets. Dit populaire dempingsmateriaal geeft veel energie terug en is licht van gewicht. Tevens is het duurzaam, waardoor je lang door kunt lopen op je loopschoenen. Het Flyknit-bovenwerk omsluit je voeten als een soort sok voor een ondersteunend gevoel. De brede tussenzool met een rocker-geometrie loopt iets bol, waardoor je zowel stabiliteit als een soepel afwikkelend gevoel ervaart.

Dagelijkse run

De Nike React Infinity Run is ideaal om te dragen tijdens je dagelijkse run op een gemiddeld tempo. Zowel kortere als langere afstanden loop je met gemak op deze speciale loopschoenen. De Infinity geeft ondersteuning voor licht overpronerende lopers, dit voel je ook daadwerkelijk als je de schoenen aantrekt. Maar omdat de schoenen de voeten begeleiden in plaats van corrigeren, kan de React Infinity Run ook een ideale schoen zijn voor neutrale lopers die een stabiele loopervaring prettig vinden.

Verschillende Nike loopschoenen

Bij All4running vind je meerdere verschillende loopschoenen van Nike. De nieuwe React Infinity Run doet je misschien denken aan de Epic React Flyknit 2. Het silhouet heeft er iets weg van, maar het is daadwerkelijk een heel andere schoen. Een andere stabiele schoen van Nike is de Air Zoom Structure 22. Deze running schoenen bieden wel een traditionele correctie voor overpronerende lopers.

Alternatief schoenadviessluit

Het model schoenen waar jij naar zoekt, heeft grote overeenkomsten met een ander model schoenen. Lopers als jij kunnen in veel gevallen goed uit de voeten op beide modellen.