New Balance Fresh Foam Hierro

21 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

21 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

New Balance Hierro kopen

De New Balance Hierro trailschoenen kenmerkt zich sinds 2022 met het Fresh Foam X materiaal. De Fresh Foam X collectie van New Balance heeft een basis dat bestaat uit één laag van dempend materiaal. Het grote voordeel hiervan is dat de schoenen heel gelijkmatig afwikkelen en veel demping bieden zonder hinderlijke elementen. De trailschoenen van New Balance Hierro is ontworpen om zo comfortabel mogelijk je kilometers in de bergen of op onverharde paden af te leggen. Je bestelt de New Balance Hierro trailschoenen voor dames en heren online in de webshop van All4running. 

Functionaliteit Hierro trailschoenen

De New Balance Hierro heeft zich in 7 versies ontwikkeld van specifieke trailschoen voor harde, rotsachtige ondergrond tot allround trailschoen voor verschillende ondergronden. Je kunt de Hierro gebruiken voor je trainingen op park- of bospaden, maar ook voor langere trails in de Ardennen of de Alpen. De speciale slijtzool van de Hierro zorgt voor meer dan voldoende grip bij het klimmen en dalen door het materiaal en vormgeving van de noppen. 

Om goed beschermd te zijn tegen uitstekende boomwortels, scherpe rotsen en stoeptegels is het bovenwerk van de Hierro trailschoen verstevigd. Vooral rond je tenen zie je dit door een extra laag op het dichte mesh materiaal. De Fresh Foam X laag zorgt voor veel demping, zodat je ook tijdens langere trails comfortabel kunt blijven lopen. Omdat de Hierro een brede, rechte basis heeft, is ook de stabiliteit (voor neutrale lopers) gegarandeerd.

Naamgeving van New Balance Fresh Foam X Hierro

De Fresh Foam X Hierro is de combinatie van twee eerdere trailschoenen van New Balance en was in eerste instantie gefocust op harde, stenige ondergrond. Toen het model ontworpen werd, is gekozen voor de naam Hierro, aangezien dit een rotsachtig eiland is, dat onderdeel uitmaakt van de Canarische Eilanden.

De New Balance Hierro heeft diverse voorgangers gekend. Enkele voorbeelden:

  • Fresh Foam Hierro v4
  • Fresh Foam X Hierro v5
  • Fresh Foam X Hierro v6

Wil je de New Balance Hierro trailschoenen voor dames of heren bestellen? Dat kan bij All4running. Hier vind je de Hierro schoenen in verschillende kleuren en maten. Bestel jouw Hierro trailrunning loopschoenen direct online in de webshop.

Alternatief schoenadviessluit

Het model schoenen waar jij naar zoekt, heeft grote overeenkomsten met een ander model schoenen. Lopers als jij kunnen in veel gevallen goed uit de voeten op beide modellen.