Karhu loopschoenen

Producten 1-30 van 61

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-30 van 61

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Karhu loopschoenen kopen?

Karhu is een van de oudste loopmerken. Karhu is opgericht in 1916 te Helsinki, Finland. De naam Karhu betekent in het Fins beer. Dit icoon is op elke loopschoen van Karhu zichtbaar bij het bovenwerk. Rond 1920 domineerden Finse lopers de atletiek met als hoogtepunt atleet Paavo Nurmi. Hij behaalde negen gouden olympische plakken op zowel de 1500m, 5000m als de 10.000m. Kenmerkend voor de loopschoenen van Karhu is het bekende M-symbool. De M verwijst naar “Mestari” dat staat voor “kampioen” in het Fins.

Karhu schoenen voor ieder type loper

Karhu schoenen staan bekend om “Fulcrum” technologie en “Ortix-Fit”. Fulcrum is een demping systeem dat is ontwikkeld om een voorwaartse kracht te realiseren tijdens het lopen. Het blokje zorgt bovendien voor meer steun, waardoor ook overpronerende lopers voor Karhu kunnen kiezen. De Ortix-Fit bestaat uit het bovenwerk en de tussenzool. Data van 2 miljoen lopers is geanalyseerd om een optimale pasvorm voor Karhu schoenen te creëren. De Karhu Ikoni en Karhu Fusion zijn leverbaar in een HiVo-pasvorm. HiVo is de afkorting van High Volume waardoor de schoenen breder zijn in de voorvoet en ook meer ruimte hebben voor een hogere wreef.

Karhu schoenen voor dames en heren

Ben jij op zoek naar de beste Karhu loopschoen? Dan is het belangrijk om te weten dat Karhu drie verschillende modellen heeft voor verschillende type lopers. De Karhu Ikoni is geschikt voor de neutrale en middelmatig overpronerende loper. Deze loopschoenen hebben namelijk een langer Fulcrum-technologie blokje en een offset van 8mm. Mocht je een loper zijn die de voorkeur heeft voor meer demping, kies dan voor de Karhu Fusion. Deze allrounder heeft een lagere offset van 6mm en is voornamelijk geschikt voor de neutrale loper. De Karhu Synchron is ontworpen voor licht overpronerende lopers. De Synchron heeft een AeroFoam Nova demping voor lange trainingen en hersteldagen.

Neutrale loopschoenen van Karhu

Antipronatie loopschoenen van Karhu

  • Karhu Ikoni
  • Karhu Synchron

Trailschoenen van Karhu

De Karhu Ikoni Trail WR zijn neutrale trailschoenen die geschikt zijn voor het lopen op onverharde paden. Dit model heeft een speciaal bovenwerk dat bescherming biedt voor scherpe obstakels. De gevormde zool, ook wel Ascending Fulcrum-technologie genoemd, stimuleert een voorwaartse afzet bij het klimmen en afdalen. Dankzij de M-lugs en T-lugs krijg je een optimale grip in zowel natte als droge omstandigheden. De AeriFoam Trail demping is aangenaam voor het lopen van zowel korte als lange afstanden.

Karhu trailschoenen voor jouw trailrun

  • Karhu Ikoni Trail WR

Karhu loopschoenen sale

Bij All4running vind je een ruim aanbod van Karhu running schoenen in meerdere kleuren en stijlen. All4running heeft Karhu loopschoenen voor heren en dames. Sommige Karhu hardloopschoenen zijn nu in de sale. Deze modellen zijn met extra korting vanwege de oude kleur collectie. Heb je vragen over een van onze Karhu producten, neem dan contact op met onze klantenservice. Onze hardloopexperts helpen je graag verder bij het selecteren van de juiste Karhu hardloopschoenen.