SHOPPING MARATHON DEALS KORTINGEN TOT WEL 60% ⟩

ASICS Gel Kayano Kayano 27

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

ASICS Gel Kayano 27 kopen

Met de ASICS Gel Kayano 27 kies je voor comfortabele loopschoenen. De Kayano is voor overpronerende lopers en een van de populairste schoenen van ASICS. Deze loopschoenen bieden je voldoende demping en ondersteuning aan tijdens het lopen. ASICS maakt gebruik van Mesh materiaal en dit zorgt voor verkoeling bij de voeten tijdens het lopen. Het Mesh-bovenwerk in de Kayano 27 zorgt voor voldoende ventilatie en zit naadloos om je voeten heen. De Gel Kayano 27 is geschikt om korte- of middellange afstanden mee te lopen. De Kayano 27 loopschoenen is zachter en soepeler dan ooit tevoren, aldus ASICS.

FlyteFoam tussenzool Kayano

De tussenzool van de Kayano 27 is gemaakt van FlyteFoam. Dit foam maakt de ASICS Kayano een populaire loopschoen, omdat het veel demping biedt aan de loper. Het foam zorgt er ook voor dat je efficiënter gaat lopen. In de slijtzool van de ASICS Kayano loopschoenen zit AHAR technologie. Dit biedt veel grip en tractie tijdens het lopen. Je koopt de loopschoenen Kayano 27 in de webshop en worden gratis bij je thuisbezorgd. Wil je meer weten over de Kayano 27, neem dan contact op met onze klantenservice.

Alternatief schoenadviessluit

Het model schoenen waar jij naar zoekt, heeft grote overeenkomsten met een ander model schoenen. Lopers als jij kunnen in veel gevallen goed uit de voeten op beide modellen.