adidas Solar Drive

Geen producten gevonden voor deze selectie.

adidas Solar Drive loopschoenen

De adidas Solar Drive zijn comfortabele loopschoenen voor de neutrale lopers. Het zijn ideale schoenen voor het lopen van lange afstanden of iets snellere tempo’s. Op dit moment is de meest recente versie de adidas Solar Drive 19. De adidas Solar Drive loopschoenen zijn beschikbaar voor dames en heren. Het design van de Solar Drive is herkenbaar middels de kenmerkende drie strepen van adidas.

Het bovenwerk van mesh biedt een hoog ademend vermogen en geeft een comfortabel omsloten gevoel. Door de minimalistische hielkap krijgt de achillespees de ruimte om zich natuurlijk te bewegen. Ook mag de Boost-tussenzool natuurlijk niet ontbreken. Dit zeer populaire materiaal geeft veel energie terug. Ook biedt het de gewenste demping en schokabsorptie. De slijtzool biedt grip tijdens het lopen en is zeer duurzaam. Je koopt de adidas Solar Drive hardloopschoenen makkelijk en snel in de webshop. De loopschoenen worden gratis bij je thuisbezorgd. 

Alternatief schoenadviessluit

Het model schoenen waar jij naar zoekt, heeft grote overeenkomsten met een ander model schoenen. Lopers als jij kunnen in veel gevallen goed uit de voeten op beide modellen.