adidas Adizero

Producten 1-30 van 65

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-30 van 65

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

adidas Adizero familie

De loopschoenen adidas Adizero is één grote familie. In 2004 introduceerde adidas een nieuwe lijn schoenen met een nieuwe definitie van ‘fast’ In deze familie vind je onder andere de Adizero Boston, Adizero Adios en de Adizero Pro. Van snelle carbon schoenen tot spikes en weer terug naar de ideale allround trainingsschoen. Het zit allemaal in de Adizero familie. De Adizero familie van adidas staat voor snelheid. Gemaakt om records mee te verbreken. Je shopt de adidas Adizero voor dames en heren in onze webshop en worden gratis thuisbezorgd. 

adidas Adizero Adios & Adizero Pro wedstrijdschoenen

De Adizero Adios is het eerste lid van de familie en zette in 2008 direct de toon toen Haile Gebrselassie een wereldrecord liep met de Berlijn marathon. Sindsdien is de Adizero lijn zich gaan uitbreiden met trainingsschoenen en spikes. Steeds met het doel om sneller te worden. De adidas Adizero lijn kenmerkt zich door de Microfit technologie. Deze technologie gaat uit van de meest precieze pasvorm om hiermee de optimale wedstrijdschoenen te creëren.

De Adizero Adios kent onderhand al vijf edities, terwijl de Adizero Boston al negen verschillende edities kent. De adidas Adizero Pro is de wedstrijdschoen met carbonplaat die mee moet concurreren met de Nike Alphafly. De schoen kenmerkt zich vanwege de goede samenwerking tussen de carbonplaat en het BOOST materiaal.

adidas wedstrijdschoenen

Bij All4running vind je wedstrijdschoenen, spikes, trainingsschoenen of ander type loopschoenen van de Adizero familie. Wil je meer weten over deze razendsnelle schoenen? Neem dan contact op met de klantenservice. Zij kunnen je alles vertellen over de Adizero Boston trainingsschoenen of Adizero Pro wedstrijdschoenen.

Alternatief schoenadviessluit

Het model schoenen waar jij naar zoekt, heeft grote overeenkomsten met een ander model schoenen. Lopers als jij kunnen in veel gevallen goed uit de voeten op beide modellen.