SHOPPING MARATHON DEALS KORTINGEN TOT WEL 42% ⟩

adidas UltraBOOST

adidas Ultraboost

De adidas Ultraboost zijn legendarische loopschoenen. Onderhand al ruim twintig edities verder en lopers zijn er verliefd op geworden en niet zonder reden. De adidas Ultraboost loopschoenen zijn er voor neutrale lopers en voor ieder type afstand en doel. Ga je net beginnen met lopen of een halve marathon lopen? In beide gevallen is de adidas Ultraboost de ideale schoen voor jouw loop. Deze comfortabele loopschoenen kun je gebruiken voor middellange of lange afstanden en voor nagenoeg ieder type training. 


De Ultraboost zit boordevol technologieën om jouw run makkelijker en lichter te maken. Er zitten meerdere herkenbare elementen van adidas in de Ultraboost loopschoenen verwerkt. Zo bevat de slijtzool het kenmerkende Continental rubber voor de juiste grip en tractie tijdens jouw run. Het Boost-materiaal is verwerkt in de tussenzool voor de juiste demping en ondersteuning in de schoenen. Sinds versie 20 van de Ultraboost werkt adidas samen met het International Space Station (ISS). Samen proberen ze het Boost materiaal verder door te ontwikkelen. 

Ultraboost loopschoenen kopen

De Ultraboost zijn er loopschoenen voor dames en heren en in talloze kleuren en soorten. Gemaakt om ieder doel mee te behalen en voor ieder type loper. De Ultraboost schoenen zijn onderhand een icoon in de loopwereld geworden, doordat lopers het comfort herkennen in de schoenen. Wil je de Ultraboost hardloopschoenen in het echt proberen? Bezoek een van onze fysieke winkels in Nederland of maak online een afspraak bij de Shoe-Advisor in een van onze winkels. 

Alternatief schoenadviessluit

Het model schoenen waar jij naar zoekt, heeft grote overeenkomsten met een ander model schoenen. Lopers als jij kunnen in veel gevallen goed uit de voeten op beide modellen.