Compressiekousen

(67)

Artikelen 1 tot 42 van 67 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 42 van 67 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Compressiekousen


Om de kuiten te ondersteunen tijdens hoge belasting en intensieve activiteiten zijn er de compressiekousen. De gerichte support van de compressiekousen stabiliseert de kuitspieren, vermindert vermoeidheid en vermindert de kans op blessures.

Naast de compressiekous is er ook de tube. Het voordeel van de tube is dat je je eigen sokken aan kan houden en dat de tube niet telkens gewassen hoeft te worden. In tegenstelling tot de compressiekous moet de tube na het hardlopen wel gelijk uit gedaan worden, om het opzwellen van de voet tegen te gaan. Het verschilt per persoon waar de voorkeur naar uit gaat.

Onder de verschillende merken van de compressiekousen zitten de tubes en compressiekousen van Herzog het strakst, ze bieden de meeste compressie. De compressiekousen van Falke bieden daarentegen minder compressie.

In een van de winkels van All4running kunnen de kuiten opgemeten worden, zodat er zekerheid is dat de compressiekousen goed zitten.
logo_runningshop_footer
Alternatief schoenadviessluit

Het model schoenen waar jij naar zoekt, heeft grote overeenkomsten met een ander model schoenen. Lopers als jij kunnen in veel gevallen goed uit de voeten op beide modellen.