Sportondergoed

Producten 1-30 van 720

Page
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-30 van 720

Page
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Sportondergoed kopen

Sportondergoed vormt een belangrijke basislaag van je loopoutfit. Het maakt je run comfortabeler en met het juiste loop ondergoed voorkom je irritatie tijdens het lopen. Bij All4running vind je sportondergoed voor heren en sportondergoed voor dames en dit kun je onderverdelen in verschillende categorieën, namelijk: thermokleding, sportonderbroeken, loopsokken en compressiekousen. Bij het dames sportondergoed zijn sport BH’s ook nog erg belangrijk. De belangrijkste voorwaarde voor kwalitatief goed sportondergoed is naadloos. Als het sportondergoed naadloos is ontworpen voorkomt dit bij elke sporter irritatie. Daarnaast moet het ondergoed comfortabel en dicht op de huid zitten. Het vormt de eerste laag van je outfit en is essentieel voor je loopsessie. Onderschat het belang van goed loop ondergoed niet!

Breed assortiment aan thermisch ondergoed

Het juiste loopoutfit is waar jij je als loper comfortabel in voelt. Een compleet outfit heeft een basislaag, tussenlaag en buitenlaag. Het sportondergoed valt onder de basislaag en zit dicht op je lichaam. Dit maakt het ondergoed erg belangrijk. Loop je in de winter of in de zomer, dan dien je verschillend loop ondergoed te dragen. In de winter heb je meer behoefte aan thermisch ondergoed, zoals thermobroeken of thermoshirts die je voorzien van warmte. In de zomer wil je ventilerend ondergoed dat het overtollig zweet effectief afvoert. In de winter kun je kiezen voor de Odlo Blackcomb thermokleding en in de zomer voor de Craft Cool serie om voldoende te blijven ventileren. Lopen met de juiste onderkleding maakt het leuker en hierdoor langer vol te houden.

Sportondergoed kent enkele belangrijke functies:

  • Verzorgen van warmte in koude temperaturen of andersom
  • Vocht afvoeren om het lichaam droog te houden
  • Naadloos design en zit dicht op de huid om irritatie te voorkomen

 

Ongeacht de temperatuur tijdens het sporten vormen loopsokken en sportonderbroeken een deel van je outfit. Veel lopers gebruiken nog katoenen sokken of onderbroeken en vergeet men om naast loopschoenen, ook sportsokken te kopen. Met sportsokken of looponderbroeken kies je voor grip en ventilatie tijdens het lopen. Een ander onderdeel van het loop ondergoed bij All4running is compressiekousen. Met compressiekousen biedt je extra ondersteuning aan, bij lichaamsdelen die overbelast raken.

Expertise in winkels & klantenservice

Bij All4running bieden we sportondergoed aan van verschillende merken als Odlo, Craft, Falke of Nike. Wil je meer te weten komen over het juiste ondergoed voor lopers, neem dan contact op met onze klantenservice. De klantenservice staat graag voor je klaar om vragen over loop ondergoed te behandelen. Of nog beter, bezoek een van onze fysieke winkels in Nederland en krijg advies van echte loopexperts over sportondergoed.

Alternatief schoenadviessluit

Het model schoenen waar jij naar zoekt, heeft grote overeenkomsten met een ander model schoenen. Lopers als jij kunnen in veel gevallen goed uit de voeten op beide modellen.