SHOPPING MARATHON DEALS KORTINGEN TOT WEL 60% ⟩

Brooks Revel 6 Dames

Vanaf € 100,00
Gratis verzending
 • Brooks Revel 6 Dames
 • Brooks Revel 6 Dames
 • Brooks Revel 6 Dames
Voor de neutrale hardloper is de Brooks Revel 6 de ideale allround hardloopschoen. Deze schoen kan elk tempo aan dat je loopt, of het nu ... Lees meer
Selecteer jouw maat
Verkoop door Brooks. Dit product is uitgesloten van kortingscodes en andere promoties.
 • Gratis verzending vanaf € 50,-
 • Gratis ruilen voor andere maat of ander product
 • Al 23 000+ klanten beoordelen ons met een 9
Artikelnummer
120386-1B-474
Merk
Brooks
Kleur
Blauw
Artikelgroep
Allround loopschoenen
Schoentype
Neutraal
Offset
10 mm
Gewicht
ca. 229 gram
Geslacht
Dames
Mening van onze experts ?
Mate van pronatie
 1. Neutral
 2. Minimaal
 3. Gemiddeld
 4. Hevig
Ondersteuning
 1. Weinig
 2. Gemiddelde
 3. Veel
Demping
 1. Weinig
 2. Weinig / gemiddeld
 3. Gemiddeld
 4. Gemiddeld / veel
 5. Veel
Responsiviteit
 1. Weinig
 2. Weinig / gemiddeld
 3. Gemiddeld
 4. Gemiddeld / veel
 5. Veel

Het aanbod van loopschoenen is groot en elke schoen is anders. Hoe kom je te weten waarin het ene model van het andere verschilt? Om je een indruk te geven van de eigenschappen van een specifiek model loopschoenen, geeft All4running de expertmening weer.

Dit is hoe de loopexperts van All4running het model op een aantal algemene kenmerken beoordelen. Weet jij voor jezelf aan welke eigenschappen je nieuwe loopschoenen moeten voldoen? Bekijk dan hier of ze overeenkomen met jouw wensen.

Mate van pronatie
Pronatie is de natuurlijke afwikkeling van de voet, van de hak naar de teen. Wanneer iemand overproneert, zakt de enkel bij het afwikkelen iets naar binnen. Met de mate van pronatie geven we aan in hoeverre een model ondersteuning biedt voor overpronerende lopers. Als de gekleurde balk geheel rechts staat, geeft het model een behoorlijke correctie. Staat de balk geheel links, dan geeft het model geen correctie. In dat geval is het model minder geschikt voor overpronerende lopers, maar juist wel voor neutrale lopers.

Ondersteuning
De ondersteuning geeft aan in hoeverre een loopschoen je voeten ondersteunt. Deze eigenschap hangt samen met het lichaamsgewicht van de loper. Staat de gekleurde balk geheel links, dan geeft de schoen weinig ondersteuning waardoor de schoen geschikter is voor lichtere lopers. Staat de balk geheel rechts, dan geeft de schoen veel ondersteuning en is de schoen zeer geschikt voor zwaardere lopers.

Demping
De demping geeft aan in hoeverre de schoen de schokken opvangt die ontstaan bij de landing tijdens het lopen. Als de gekleurde balk geheel links staat, geeft de schoen weinig demping. Bij het dragen van loopschoenen die weinig demping geven, ervaar je veel grondcontact en reactiviteit. Staat de gekleurde balk geheel rechts, dan geeft de schoen veel demping. Bij het dragen van schoenen met veel demping ervaar je een zachter loopgevoel, maar minder grondcontact en ook overwegend minder reactiviteit.

Responsiviteit
De responsiviteit geeft aan hoe energiek een loopschoen aanvoelt. We noemen dit ook wel de mate van reactiviteit, oftewel hoeveel energie de schoen aan jou teruggeeft bij het afwikkelen. Als de gekleurde balk geheel links staat, dan is de schoen minder responsief. Staat de oranje balk geheel rechts, dan is de schoen zeer responsief. De energie die je in je pas stopt, krijg je in dat geval bijna direct terug van de schoen.

Omschrijving Brooks Revel 6 Dames

Voor de neutrale hardloper is de Brooks Revel 6 de ideale allround hardloopschoen. Deze schoen kan elk tempo aan dat je loopt, of het nu gaat om een run van 5 km op gemiddeld tempo of een lange run. Ga voor een compleet nieuwe hardloopervaring met deze allround hardloopschoen!

Tussenzool

Het gebruik van BioMoGo DNA-foam in de tussenzool geeft je een dynamisch en responsief hardloopgevoel. Dit omdat het foam van de Revel 6 zich aanpast aan jouw loopstijl, snelheid en gewicht, waardoor een foam ontstaat dat echt speciaal voor jou is gemaakt.

Bovenwerk

Op zoek naar een comfortabele schoen met een persoonlijke pasvorm? Dan is dit model de schoen die je zoekt. Voor het bovenwerk heeft Brooks Fit-Knit-materiaal gebruikt, dit is een gebreid bovenwerk met veel stretch én ademend vermogen. Ook is bij het ontwerpen van het bovenwerk gebruik gemaakt van gerecyclede materialen, duurzaamheid en comfort komen bij deze schoen samen.

Slijtzool

Voor het effectief afwikkelen van hiel naar teen heeft dit model de kenmerkende Arrow-Point-slijtzool. Het pijlpuntige patroon van de slijtzool stimuleert de afwikkeling en snelle transities. De slijtzool draagt bij aan het snelle karakter van de hardloopschoenen. De schoen beschikt verder over Green Rubber, bestaat voor 25% uit gerecyclede materialen en gaat lang mee waardoor de schoen extra duurzaam is. Trek je Brooks Revel 6 schoenen aan en bereid je voor om je grenzen te verleggen!

Kunnen we je ergens bij helpen?

Onze running experts staan voor je klaar!

Bel ons:078 - 48 05 17
Mail ons:[email protected]
Chat met ons:Open de chat

klantenservice

 • Vind jouw ideale loopschoen
 • Vind snel en eenvoudig aan de hand van enkele vragen de schoen die het beste bij jouw loopprofiel, ervaring en hardloopdoelen past.
 • Online Shoe Advisor
Onze klanten beoordelen ons met een 9.0 / 10

23913klanten hebben een review geschreven

Alternatief schoenadviessluit

Het model schoenen waar jij naar zoekt, heeft grote overeenkomsten met een ander model schoenen. Lopers als jij kunnen in veel gevallen goed uit de voeten op beide modellen.