Brooks Revel

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Brooks Revel loopschoenen kopen

De comfortabele Brooks Revel loopschoenen zorgen voor een ontspannen run. Comfort en demping zij keywords bij de Revel loopschoenen van Brooks. Run Happy zegt Brooks terecht over haar Revel schoenen. Ontspannen lopen en genieten van het rennen. Het is de basis waarop de Revel is gemaakt en altijd op voort zal borduren. De Revel van Brooks kent een uitstraling die bijna casual is en dit komt mede door de Flat-Knit look in het bovenwerk. De tussenzool is gemaakt van BioMoGo en zorgt voor veel ondersteuning en het opvangen van schokken. De BioMoGo tussenzool is verwerkt in alle Revel series tot nu toe.


De Brooks Revel loopschoenen zijn er voor de lopers die hun run ontspannen willen lopen. De Revel zorgt voor de ondersteuning, demping en begeleiding tijdens het lopen. Wil je meer te weten komen over de Revel loopschoenen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Je bestelt de Brooks Revel makkelijk en snel in onze webshop.

Alternatief schoenadviessluit

Het model schoenen waar jij naar zoekt, heeft grote overeenkomsten met een ander model schoenen. Lopers als jij kunnen in veel gevallen goed uit de voeten op beide modellen.