Saucony Kinvara 14 LTT Kinderen

 • De Saucony Kinvara 14 voor kinderen zijn neutrale schoenen. Deze schoen is zowel geschikt voor hardlopen op de weg als ook voor atletiek. De nieuwe Kinvara 14 is compleet vernieuwd van bovenwerk tot slijtzool.

  Wat zijn de updates? De PWRRUN-tussenzool is dikker gemaakt, voor extra comfort voor het lopen van lange afstanden. Ten tweede is de zool wat breder gemaakt zodat je een stabiel platform hebt tijdens de gehele afwikkeling. Tot slot is de slijtzool aangepast zodat je een goede grip hebt, maar tegelijkertijd ook veel grondcontact ervaart.

  De FORMFIT-pasvorm zorgt voor een aansluitende pasvorm met veel ademend vermogen. Het lichtgewicht mesh bovenwerk heeft een versteviging bij de tenen voor extra protectie en duurzaamheid. De voering aan de binnenzijde van de schoen is gemaakt van 100% gerecyclede materialen.

  De PWRRUN-tussenzool geeft een hoge energieteruggave bij iedere pas. Dit geeft een responsief gevoel terwijl de druk over de voeten wordt verdeeld. De flexibele tussen- en slijtzool zorgen voor een soepele, snelle afwikkeling en een energieke afzet. Het rubber onder de hak en voorvoet vergroot de duurzaamheid en biedt goede grip en tractie.

 • Artikelnummer:SK266820
  Merk:Saucony
  Kleur:Multi
  Artikelgroep:Wedstrijdschoenen
  Schoentype:Neutraal
  Voorvoethoogte:13 mm
  Hielhoogte:17 mm
  Offset:4 mm
  Geslacht:Kinderen
Vind de juiste loopschoenen chevron-right
Click here to visit our Shoe Advisor