SHOPPING MARATHON DEALS KORTINGEN TOT WEL 60% ⟩

Saucony Kinvara 14 Dames

Vanaf € 89,95 MSRP: Normale prijs € 139,95
Gratis verzending
 • Saucony Kinvara 14 Dames
 • Saucony Kinvara 14 Dames
 • Saucony Kinvara 14 Dames
 • Saucony Kinvara 14 Dames
 • Saucony Kinvara 14 Dames
 • Saucony Kinvara 14 Dames
 • Saucony Kinvara 14 Dames
De Saucony Kinvara 14 is een neutrale wedstrijdschoen. De Kinvara is een snelle lichtgewicht wedstrijdschoen die niet onbekend is in het ... Lees meer
Selecteer jouw maat
 • Gratis verzending vanaf € 50,-
 • Gratis ruilen voor andere maat of ander product
 • Al 23 000+ klanten beoordelen ons met een 9
Artikelnummer
S10823-35
Merk
Saucony
Kleur
Geel
Artikelgroep
Wedstrijdschoenen
Schoentype
Neutraal
Voorvoethoogte
27 mm
Hielhoogte
31 mm
Offset
4 mm
Gewicht
ca. 175 gram
Geslacht
Dames
Mening van onze experts ?
Mate van pronatie
 1. Neutral
 2. Minimaal
 3. Gemiddeld
 4. Hevig
Ondersteuning
 1. Weinig
 2. Gemiddelde
 3. Veel
Demping
 1. Weinig
 2. Weinig / gemiddeld
 3. Gemiddeld
 4. Gemiddeld / veel
 5. Veel
Responsiviteit
 1. Weinig
 2. Weinig / gemiddeld
 3. Gemiddeld
 4. Gemiddeld / veel
 5. Veel

Het aanbod van loopschoenen is groot en elke schoen is anders. Hoe kom je te weten waarin het ene model van het andere verschilt? Om je een indruk te geven van de eigenschappen van een specifiek model loopschoenen, geeft All4running de expertmening weer.

Dit is hoe de loopexperts van All4running het model op een aantal algemene kenmerken beoordelen. Weet jij voor jezelf aan welke eigenschappen je nieuwe loopschoenen moeten voldoen? Bekijk dan hier of ze overeenkomen met jouw wensen.

Mate van pronatie
Pronatie is de natuurlijke afwikkeling van de voet, van de hak naar de teen. Wanneer iemand overproneert, zakt de enkel bij het afwikkelen iets naar binnen. Met de mate van pronatie geven we aan in hoeverre een model ondersteuning biedt voor overpronerende lopers. Als de gekleurde balk geheel rechts staat, geeft het model een behoorlijke correctie. Staat de balk geheel links, dan geeft het model geen correctie. In dat geval is het model minder geschikt voor overpronerende lopers, maar juist wel voor neutrale lopers.

Ondersteuning
De ondersteuning geeft aan in hoeverre een loopschoen je voeten ondersteunt. Deze eigenschap hangt samen met het lichaamsgewicht van de loper. Staat de gekleurde balk geheel links, dan geeft de schoen weinig ondersteuning waardoor de schoen geschikter is voor lichtere lopers. Staat de balk geheel rechts, dan geeft de schoen veel ondersteuning en is de schoen zeer geschikt voor zwaardere lopers.

Demping
De demping geeft aan in hoeverre de schoen de schokken opvangt die ontstaan bij de landing tijdens het lopen. Als de gekleurde balk geheel links staat, geeft de schoen weinig demping. Bij het dragen van loopschoenen die weinig demping geven, ervaar je veel grondcontact en reactiviteit. Staat de gekleurde balk geheel rechts, dan geeft de schoen veel demping. Bij het dragen van schoenen met veel demping ervaar je een zachter loopgevoel, maar minder grondcontact en ook overwegend minder reactiviteit.

Responsiviteit
De responsiviteit geeft aan hoe energiek een loopschoen aanvoelt. We noemen dit ook wel de mate van reactiviteit, oftewel hoeveel energie de schoen aan jou teruggeeft bij het afwikkelen. Als de gekleurde balk geheel links staat, dan is de schoen minder responsief. Staat de oranje balk geheel rechts, dan is de schoen zeer responsief. De energie die je in je pas stopt, krijg je in dat geval bijna direct terug van de schoen.

Omschrijving Saucony Kinvara 14 Dames

De Saucony Kinvara 14 is een neutrale wedstrijdschoen. De Kinvara is een snelle lichtgewicht wedstrijdschoen die niet onbekend is in het wedstrijdveld. Echter wordt de Kivara ook vaak gebruikt als snelle trainingsschoen. De hardloopschoenen zijn goed bestand tegen het maken van vele kilometers op een hoog tempo. De 14e editie is compleet vernieuwd van bovenwerk tot slijtzool.

Wat zijn de updates? De PWRRUN-tussenzool is 3mm dikker gemaakt, voor extra comfort voor het lopen van lange afstanden. Ten tweede is de zool wat breder gemaakt zodat je een stabiel platform hebt tijdens de gehele afwikkeling. Tot slot is de slijtzool aangepast zodat je een goede grip hebt, maar tegelijkertijd ook veel grondcontact ervaart.

Het vernieuwde bovenwerk is uitgevoerd in enkellaags Engineered Mesh, voor een lichtgewicht gevoel en nog meer ademend vermogen. Het Mesh-materiaal biedt een goed ademend vermogen en omsluit de voeten zonder te knellen dankzij de FORMFIT-technologie. Het materiaal is duurzamer geworden, waardoor het beter bestand is tegen slijtage. De schoen voelt meteen comfortabel aan door de PWWRUN+ inlegzool die zorgt voor een extra laag demping.

De PWRRUN-tussenzool geeft een hoge energieteruggave bij iedere pas. Dit geeft een responsief gevoel terwijl de druk over de voeten wordt verdeeld. De flexibele tussen- en slijtzool zorgen voor een soepele, snelle afwikkeling en een energieke afzet. Het gestroomlijnde design en de ronde vorm van de tussenzool zorgen voor een soepelere én snellere pas. De EVA-slijtzool met rubberen elementen biedt goede grip en tractie. Ook is de slijtzool zeer duurzaam. Het rubber onder de hak en voorvoet vergroot de duurzaamheid en biedt goede grip en tractie. Met de Kinvara 14 kan jij sneller lopen dan ooit, wat je doelen ook zijn.

Kunnen we je ergens bij helpen?

Onze running experts staan voor je klaar!

Bel ons:078 - 48 05 17
Mail ons:[email protected]
Chat met ons:Open de chat

klantenservice

 • Vind jouw ideale loopschoen
 • Vind snel en eenvoudig aan de hand van enkele vragen de schoen die het beste bij jouw loopprofiel, ervaring en hardloopdoelen past.
 • Online Shoe Advisor
Onze klanten beoordelen ons met een 9.0 / 10

23913klanten hebben een review geschreven

Alternatief schoenadviessluit

Het model schoenen waar jij naar zoekt, heeft grote overeenkomsten met een ander model schoenen. Lopers als jij kunnen in veel gevallen goed uit de voeten op beide modellen.