SHOPPING MARATHON DEALS KORTINGEN TOT WEL 60% ⟩

Saucony Endorphin Speed 3 Heren

Vanaf € 151,96 MSRP: Normale prijs € 189,95 20% korting!
Gratis verzending
 • Saucony Endorphin Speed 3 Heren
 • Saucony Endorphin Speed 3 Heren
 • Saucony Endorphin Speed 3 Heren
 • Saucony Endorphin Speed 3 Heren
 • Saucony Endorphin Speed 3 Heren
 • Saucony Endorphin Speed 3 Heren
 • Saucony Endorphin Speed Heren
 • Saucony Endorphin Speed 3 Heren
De Saucony Endorphin Speed 3 zijn comfortabele wedstrijdschoenen waarmee hoge snelheden bereikt kunnen worden. Er zijn geen snellere ... Lees meer
Selecteer jouw maat
 • Gratis verzending vanaf € 50,-
 • Gratis ruilen voor andere maat of ander product
 • Al 23 000+ klanten beoordelen ons met een 9
Artikelnummer
S20756-35
Merk
Saucony
Kleur
Geel
Artikelgroep
Wedstrijdschoenen
Schoentype
Neutraal
Voorvoethoogte
28 mm
Hielhoogte
36 mm
Gewicht
ca. 229 gram
Geslacht
Heren
Mening van onze experts ?
Mate van pronatie
 1. Neutral
 2. Minimaal
 3. Gemiddeld
 4. Hevig
Ondersteuning
 1. Weinig
 2. Gemiddelde
 3. Veel
Demping
 1. Weinig
 2. Weinig / gemiddeld
 3. Gemiddeld
 4. Gemiddeld / veel
 5. Veel
Responsiviteit
 1. Weinig
 2. Weinig / gemiddeld
 3. Gemiddeld
 4. Gemiddeld / veel
 5. Veel

Het aanbod van loopschoenen is groot en elke schoen is anders. Hoe kom je te weten waarin het ene model van het andere verschilt? Om je een indruk te geven van de eigenschappen van een specifiek model loopschoenen, geeft All4running de expertmening weer.

Dit is hoe de loopexperts van All4running het model op een aantal algemene kenmerken beoordelen. Weet jij voor jezelf aan welke eigenschappen je nieuwe loopschoenen moeten voldoen? Bekijk dan hier of ze overeenkomen met jouw wensen.

Mate van pronatie
Pronatie is de natuurlijke afwikkeling van de voet, van de hak naar de teen. Wanneer iemand overproneert, zakt de enkel bij het afwikkelen iets naar binnen. Met de mate van pronatie geven we aan in hoeverre een model ondersteuning biedt voor overpronerende lopers. Als de gekleurde balk geheel rechts staat, geeft het model een behoorlijke correctie. Staat de balk geheel links, dan geeft het model geen correctie. In dat geval is het model minder geschikt voor overpronerende lopers, maar juist wel voor neutrale lopers.

Ondersteuning
De ondersteuning geeft aan in hoeverre een loopschoen je voeten ondersteunt. Deze eigenschap hangt samen met het lichaamsgewicht van de loper. Staat de gekleurde balk geheel links, dan geeft de schoen weinig ondersteuning waardoor de schoen geschikter is voor lichtere lopers. Staat de balk geheel rechts, dan geeft de schoen veel ondersteuning en is de schoen zeer geschikt voor zwaardere lopers.

Demping
De demping geeft aan in hoeverre de schoen de schokken opvangt die ontstaan bij de landing tijdens het lopen. Als de gekleurde balk geheel links staat, geeft de schoen weinig demping. Bij het dragen van loopschoenen die weinig demping geven, ervaar je veel grondcontact en reactiviteit. Staat de gekleurde balk geheel rechts, dan geeft de schoen veel demping. Bij het dragen van schoenen met veel demping ervaar je een zachter loopgevoel, maar minder grondcontact en ook overwegend minder reactiviteit.

Responsiviteit
De responsiviteit geeft aan hoe energiek een loopschoen aanvoelt. We noemen dit ook wel de mate van reactiviteit, oftewel hoeveel energie de schoen aan jou teruggeeft bij het afwikkelen. Als de gekleurde balk geheel links staat, dan is de schoen minder responsief. Staat de oranje balk geheel rechts, dan is de schoen zeer responsief. De energie die je in je pas stopt, krijg je in dat geval bijna direct terug van de schoen.

Omschrijving Saucony Endorphin Speed 3 Heren

De Saucony Endorphin Speed 3 zijn comfortabele wedstrijdschoenen waarmee hoge snelheden bereikt kunnen worden. Er zijn geen snellere manieren om sneller te worden, maar de juiste schoen kan wel helpen. Maak kennis met de Endorphin Speed 3, met een nieuw ontworpen gevleugelde plaat die betere steun biedt en je voortstuwt.

Een geheel nieuw ontworpen bovenwerk zorgt voor een comfortabele pasvorm van hiel tot teen. De voeten blijven op zijn plek en het bovenwerk zorgt ervoor dat je voeten niet oververhit raken tijdens het hardlopen.

Een nylonplaat is niets zonder het juiste foam eromheen. Hiervoor heeft Saucony het PWRRUNPB-foam ontwikkeld. Het foam geeft meer demping, zodat de schoenen comfortabel lopen. Ook is het PWRRUNPB 40% lichter dan normaal EVA-materiaal wat in veel allround-hardloopschoenen wordt gebruikt. Bovendien heeft Saucony de plaat perfectioneert. Een opnieuw ontworpen gevleugelde S-curve nylonplaat centreert en ondersteunt je voet beter bij je dagelijkse training.

Daarnaast maakt Saucony ook in deze schoen gebruik van de SPEEDROLL-technologie. Dit omvat de buiging van de voorvoet in combinatie met de geometrische slijtzool. Hiermee heb je goede grip en wordt de afwikkeling van de voet gestimuleerd. Dit geeft het gevoel dat je vooruit gestuwd wordt. Je kan deze schoen tevens ook gebruiken voor trainingen, omdat de Endorphin Speed 3 duurzamer is ten opzichte van de Endorphin Pro 3.

Kunnen we je ergens bij helpen?

Onze running experts staan voor je klaar!

Bel ons:078 - 48 05 17
Mail ons:[email protected]
Chat met ons:Open de chat

klantenservice

 • Vind jouw ideale loopschoen
 • Vind snel en eenvoudig aan de hand van enkele vragen de schoen die het beste bij jouw loopprofiel, ervaring en hardloopdoelen past.
 • Online Shoe Advisor
Onze klanten beoordelen ons met een 9.0 / 10

23913klanten hebben een review geschreven

Alternatief schoenadviessluit

Het model schoenen waar jij naar zoekt, heeft grote overeenkomsten met een ander model schoenen. Lopers als jij kunnen in veel gevallen goed uit de voeten op beide modellen.