On Cloudsurfer Heren

Vanaf € 169,95
Gratis verzending
 • On Cloudsurfer Heren
 • On Cloudsurfer Heren
 • On Cloudsurfer Heren
De On Cloudsurfer zijn neutrale, allround hardloopschoenen. De Cloudsurfer is compleet vernieuwd en biedt een nieuwe, soepele loopervaring. ... Lees meer
Selecteer jouw maat
 • Gratis verzending vanaf € 50,-
 • Gratis ruilen voor andere maat of ander product
 • Al 23 000+ klanten beoordelen ons met een 9
Artikelnummer
3MD10420485
Merk
On
Kleur
Zwart
Artikelgroep
Allround loopschoenen
Schoentype
Neutraal
Voorvoethoogte
22 mm
Hielhoogte
32 mm
Offset
10 mm
Gewicht
ca. 245 gram
Geslacht
Heren
Mening van onze experts ?
Mate van pronatie
 1. Neutral
 2. Minimaal
 3. Gemiddeld
 4. Hevig
Ondersteuning
 1. Weinig
 2. Gemiddelde
 3. Veel
Demping
 1. Weinig
 2. Weinig / gemiddeld
 3. Gemiddeld
 4. Gemiddeld / veel
 5. Veel
Responsiviteit
 1. Weinig
 2. Weinig / gemiddeld
 3. Gemiddeld
 4. Gemiddeld / veel
 5. Veel

Het aanbod van loopschoenen is groot en elke schoen is anders. Hoe kom je te weten waarin het ene model van het andere verschilt? Om je een indruk te geven van de eigenschappen van een specifiek model loopschoenen, geeft All4running de expertmening weer.

Dit is hoe de loopexperts van All4running het model op een aantal algemene kenmerken beoordelen. Weet jij voor jezelf aan welke eigenschappen je nieuwe loopschoenen moeten voldoen? Bekijk dan hier of ze overeenkomen met jouw wensen.

Mate van pronatie
Pronatie is de natuurlijke afwikkeling van de voet, van de hak naar de teen. Wanneer iemand overproneert, zakt de enkel bij het afwikkelen iets naar binnen. Met de mate van pronatie geven we aan in hoeverre een model ondersteuning biedt voor overpronerende lopers. Als de gekleurde balk geheel rechts staat, geeft het model een behoorlijke correctie. Staat de balk geheel links, dan geeft het model geen correctie. In dat geval is het model minder geschikt voor overpronerende lopers, maar juist wel voor neutrale lopers.

Ondersteuning
De ondersteuning geeft aan in hoeverre een loopschoen je voeten ondersteunt. Deze eigenschap hangt samen met het lichaamsgewicht van de loper. Staat de gekleurde balk geheel links, dan geeft de schoen weinig ondersteuning waardoor de schoen geschikter is voor lichtere lopers. Staat de balk geheel rechts, dan geeft de schoen veel ondersteuning en is de schoen zeer geschikt voor zwaardere lopers.

Demping
De demping geeft aan in hoeverre de schoen de schokken opvangt die ontstaan bij de landing tijdens het lopen. Als de gekleurde balk geheel links staat, geeft de schoen weinig demping. Bij het dragen van loopschoenen die weinig demping geven, ervaar je veel grondcontact en reactiviteit. Staat de gekleurde balk geheel rechts, dan geeft de schoen veel demping. Bij het dragen van schoenen met veel demping ervaar je een zachter loopgevoel, maar minder grondcontact en ook overwegend minder reactiviteit.

Responsiviteit
De responsiviteit geeft aan hoe energiek een loopschoen aanvoelt. We noemen dit ook wel de mate van reactiviteit, oftewel hoeveel energie de schoen aan jou teruggeeft bij het afwikkelen. Als de gekleurde balk geheel links staat, dan is de schoen minder responsief. Staat de oranje balk geheel rechts, dan is de schoen zeer responsief. De energie die je in je pas stopt, krijg je in dat geval bijna direct terug van de schoen.

Omschrijving On Cloudsurfer Heren

De On Cloudsurfer zijn neutrale, allround hardloopschoenen. De Cloudsurfer is compleet vernieuwd en biedt een nieuwe, soepele loopervaring. Deze hardloopschoen heeft het zachte Helion-foam en een nieuwe CloudTec Phase-technologie zonder speedboard. Daardoor ervaar je meer demping, comfort en dat alles in een lichtgewicht trainingsschoen. De Cloudsurfer is geschikt voor afstanden van 5km tot en met de halve marathon.

Wat zijn de updates? On heeft inzichten uit de wetenschap gebruikt om een betere en soepelere loopervaring te creëren. Dit heeft geresulteerd in de nieuwe CloudTec Phase-technologie waarbij de Cloud-elementen diagonaal naar voren wijzen, wat een premium dempingsgevoel tot stand brengt. De On Cloudsurfer heeft bovendien geen Speedboard, wat de schoen ook extreem lichtgewicht maakt.

Het Engineered mesh bovenwerk heeft verstevigingen op strategische plekken en biedt daardoor een lichte ondersteuning rondom je voeten. Het mesh materiaal zorgt voor een hoog ademend vermogen en de hielkap heeft een zachte voering zodat je een goede, maar ook comfortabele hakvergrendeling krijgt.

In de tussenzool zien we het veerkrachtige Helion-foam. Dit dempingsmateriaal heeft 75% energieteruggave en heeft het meeste comfort in de On-schoenencollectie. We kennen dit foam onder andere van de Cloudmonster en de Cloudrunner. Het lopen van lange afstanden voelt zeer comfortabel aan op de Cloudsurfer.

De On Cloudsurfer is pionier op het gebied van duurzaamheid, want de schoen is gemaakt van 30% gerecyclede materialen. Het bovenwerk is zelfs geproduceerd uit 100% gerecycled polyester. Tijdens het verfproces en andere bedrijfsprocessen is totaal 12% CO2-uitstoot bespaard. Als je kiest voor de Cloudsurfer, dan maak je een milieubewuste keuze voor de volgende generatie.

Kunnen we je ergens bij helpen?

Onze running experts staan voor je klaar!

Bel ons:078 - 48 05 17
Mail ons:[email protected]
Chat met ons:Open de chat

klantenservice

 • Vind jouw ideale loopschoen
 • Vind snel en eenvoudig aan de hand van enkele vragen de schoen die het beste bij jouw loopprofiel, ervaring en hardloopdoelen past.
 • Online Shoe Advisor
Onze klanten beoordelen ons met een 9.0 / 10

23761klanten hebben een review geschreven

Alternatief schoenadviessluit

Het model schoenen waar jij naar zoekt, heeft grote overeenkomsten met een ander model schoenen. Lopers als jij kunnen in veel gevallen goed uit de voeten op beide modellen.