Saucony Mad River TR

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Saucony Mad River TR

Met de Saucony Mad River TR kies je voor stevigheid en grip tijdens je trails. Ervaar het comfort en gemak van deze trailschoenen in de bergen, bossen of op onverharde paden. Hardlopen wordt leuker met de juiste schoenen, de Saucony Mad River zijn goede hardloopschoenen. 

De tong en het hielstuk van de schoen zijn samen een ronding. Je enkel wordt hiermee omsloten en lijkt het alsof je een sok draagt. Er komt geen vuil binnen via de bovenkant. Saucony steekt hier met verschillende innovaties en ontwikkelingen veel tijd in. Om jezelf optimaal voor te bereiden voor trails, zijn goede hardloopsokken belangrijk. Op de bovenkant zit een dubbel vetersysteem. Je kunt kiezen welke je wilt gebruiken, of de systemen zelfs combineren. Op de productpagina van de Mad River vind je alle specificaties van de schoenen.

Saucony Mad River online bestellen

Bij All4running bestel je de Saucony trail schoenen heel gemakkelijk online. Bij een aankoop boven de € 50,- worden de Saucony schoenen gratis thuisbezorgd. De Mad River TR is er voor zowel dames als heren. Twijfel je of wil je juist meer informatie over de trailschoenen weten, neem dan contact op met onze klantenservice. Bij All4running beschikken we over de juiste kennis en expertise om jou het meest passende advies te geven.

Click here to visit our Shoe Advisor