Nike Free

sort-descending

8 producten

Nike Free

De Nike Free Run is een allround loopschoen voor de neutrale loper. Deze loopschoen is gemaakt voor lopers die de stap willen maken naar “natural running”. Dit betekent lopen met zo min mogelijk demping en ondersteuning. De filosofie achter “natural running” is dat deze manier van lopen het lichaam en de voetspieren sterk maakt. De demping en ondersteuning komt namelijk niet uit de schoen, maar moet vanuit je spieren en pezen komen. Het lopen met de Nike Free Run moet je wel opbouwen, omdat het een wat zwaardere belasting is op het lichaam. Het aanbod van Nike loopschoenen bij All4running is erg groot. Shop andere modellen, zoals Nike Juniper Trail of Nike Downshifter makkelijk online in de webshop.

De Free Run is een lichtgewicht loopschoen en het meest geschikt voor het lopen van snelle en korte afstanden. Het bovenwerk van Nike Free RN is heel ademend en dankzij de Flywire-technologie zit de voet strak in de schoen. De slijtzool heeft lasergesneden flex-groeven die de schoen heel erg flexibel maakt. De Nike Free Run is een duurzame keuze, want het bovenwerk is deels gemaakt uit gerecycled materiaal.

Nike Free kopen

Je bestelt de Nike Free Run online in de webshop bij All4running. Dit model van Nike is leverbaar voor dames en heren. Bij All4running vind je een ruim aanbod aan Nike Free Run loopschoenen in verschillende kleuren en stijlen. Heb je vragen over dit model loopschoen, neem dan contact op met een van onze productexperts bij onze klantenservice. Onze productexperts helpen je graag verder bij het selecteren van de juiste Nike hardloopschoenen.

Click here to visit our Shoe Advisor