Brooks Glycerin

Producten 1-30 van 44

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-30 van 44

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Brooks Glycerin loopschoenen

De Brooks Glycerin is er voor neutrale lopers die van comfort houden. Het comfort staat centraal bij de Glycerin loopschoenen. Ben je een loper die graag wat extra comfort geniet? Dan zijn de Glycerin schoenen van Brooks wellicht een ideale combinatie voor jou. De demping staat centraal, terwijl dit niet ten koste gaat van de afwikkeling of responsiviteit van de hardschoenen. Met de Glycerin kun je zowel korte als langere afstanden lopen. Voor startende hardlopers zijn de Glycerin schoenen een ideaal model om je loopcarriere mee te beginnen.

DNA Loft materiaal

De Glycerin van Brooks bevat veelal dezelfde technologieën als bijvoorbeeld de Ghost. Het mesh-materiaal in het bovenwerk en een duurzame slijtzool. Het is het DNA-Loft materiaal dat de schoen onderscheidt van andere Brooks schoenen. Dit materiaal biedt de extra demping die je nodig hebt tijdens het lopen ten opzichte van andere schoenen.

Wil je de loopschoenen testen? Maak dan een afspraak in een van onze winkels. Of neem contact op met de klantenservice. Zij beantwoorden al jouw vragen over de Glycerin van Brooks.

Alternatief schoenadviessluit

Het model schoenen waar jij naar zoekt, heeft grote overeenkomsten met een ander model schoenen. Lopers als jij kunnen in veel gevallen goed uit de voeten op beide modellen.