ASICS Gel FujiTrabuco

sort-descending

5 producten

ASICS Gel FujiTrabuco trailschoenen kopen

De ASICS Gel FujiTrabuco zijn trailschoenen die ondersteuning bieden bij overpronerende lopers. Met de FujiTrabuco van ASICS kun je trails van middellange en lange afstanden lopen. De trailschoenen zit boordevol geavanceerde technologieën om jouw run te ondersteunen. De FujiTrabuco is ook beschikbaar met GORE-TEX technologie. Met de trailschoenen kun je gemakkelijk in bossen, duinen of andere zachte ondergronden lopen. Het bovenwerk biedt voldoende bescherming, terwijl de ASICS-GRIP buitenzool voorziet van de juiste grip.

Trailschoenen ASICS FujiTrabuco

Niet veel trailschoenen zijn beschikbaar voor de overpronerende lopers. Dit maakt de FujiTrabuco interessante loopschoenen voor lopers. ASICS heeft onderhand al acht versies van de FujiTrabuco en is daarmee een populaire schoen bij trailrunners. Het bovenwerk is waterafstotend en houdt het vuil buiten. Net als in veel andere hardloopschoenen gebruikt ASICS het FlyteFoam als tussenzool. Een lichtgewicht tussenzool met goede responsiviteit. Het Dynamic Duomax-systeem biedt de gewenste stabiliteit en stevigheid. In de achtervoet absorbeert de Gel-technologie de schokken. De Trail Specific-slijtzool zorgt voor de juiste grip tijdens trails.

Op All4running shop je direct online de ASICS Gel FujiTrabuco trailschoenen. De FujiTrabuco is ook beschikbaar met GORE-TEX technologie en hiermee ben je verzekerd van droge voeten. Heb je nog vragen over de trailschoenen? Neem dan contact op met onze klantenservice of bezoek een van onze fysieke winkels in Nederland.

Click here to visit our Shoe Advisor