ASICS DynaFlyte DynaFlyte 4

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

ASICS DynaFlyte 4

De ASICS DynaFlyte 4 is de vierde editie van de bekende DynaFlyte. In 2016 werd de eerste DynaFlyte onthult. De DynaFlyte is de lichtste neutrale loopschoen van ASICS en is ontworpen voor het lopen van snelle tempo’s, zowel voor korte als lange afstanden. De vierde editie heeft met name een transformatie ondergaan qua bovenwerk.

Het bovenwerk van Engineered Mesh voelt als een knit-bovenwerk. Het is soepel en omsluit de voeten op comfortabele wijze. Ook is het duurzamer geworden, waardoor het bovenwerk langer goed en netjes blijft. Ondanks het iets dikkere materiaal heeft het bovenwerk toch nog een hoog ademend vermogen om de voeten koel te houden tijdens het lopen. De FlyteFoam Lyte-tussenzool uit de DynaFlyte 3 zien we terug in de DynaFlyte 4. Samen met het Blown Rubber in de slijtzool geeft dit veel grondcontact en een responsief gevoel. Met de ASICS DynaFlyte 4 verslind je kilometers op een hoog tempo.

Alternatief schoenadviessluit

Het model schoenen waar jij naar zoekt, heeft grote overeenkomsten met een ander model schoenen. Lopers als jij kunnen in veel gevallen goed uit de voeten op beide modellen.